Happy New Year 2o1o!

nyår
Tar helt utan samvetskval samma bild som Lullis regan lagt upp bara för att den har ett sådant djup budskap! Jag och Hugo utanför Krikelin efter stängningsdags häromdagen innan vårat sångtåg hem i natten. GOTT NYTT JÄVLA ÅR! 2009 har varit ett stört bra år. Underbart. Nästa kommer lätt bli ännu lite bättre.

Lyssnar på The Carpenter och tycker att de inte helt perfekta stämmora  på vissa ställen och det halvtaskiga arrangemanget gör den fruktansvärt charmig och asbra. Peppar Nyår ikväll! Nu ska jag ner till stan, träffa Ylva och införskaffa lite öl och glitterspray!

AVATAR & Gbg

Avatar
Svatar movire
Jag vet inte hur jag NÅGONSIN ska kunna tycka att en film är bra igen. Detta var den bästa filmen jag sett i hela mitt liv och jag har aldrig gråtit, ryst i hela kroppen och hatat så jag nästan SPRÄNGTS och samtidigt varit så fascinerad förut. Har ni inte tänkt se Avatar begår ni ett stort jävla misstag. Jag har ganska lätt att sätta mig in i filmer men alla andra filmer jag älskat känns ytliga och fruktansvärt b nu.
bk
Var i Gbg med Lullis tidigare idag och kom hem med två par armband, en bh & en kjol för typ 170;-. Asvärt fast jag är äckligt sjuk. Här chillade vi med obligatoriska Burger King. Lollo var egentligen med på kortet, men jag tänkte, för allas bästa...

Nyår imorgon, var precis och hämtade min klänning hos morsan. Jag vet inte hur nyår blir. Hur ska jag kunna koncentrera mig på någonting annat än Avatar de närmsta dagarna...?

Update: Nu blev det för mycket för mig. Börjar såklart blöda näsblod när jag blir för upprörd. Två timmar & 40 minuter på helspänn och näsan kollapsar. Man down

Aidafora - The living ridge hooker song

Idag har jag och Lullis varit sjukt duktiga och jobbat med vårat projektarbete! Vi skrev om texten till Sell My Soul (!! var på tiden...) och fortsatte jakten på basist och gitarrist för att komma fram till att vi envisas med alltför höga krav som inte direkt är väsentliga.. Vi beställde hem pizza med extra kebabsåus och slafsade i oss allt samtidigt som vi planerade inför Younomia, filminspelningen & lyssnade igenom trummorna Bengan la sist vi var i studion. Skrev även klart på en låt vars tillfälliga namn jag eventuellt skulle bli mördad ifall jag avslöjade för tillfället. Nu får vi fanimej komma igång. Låttiteln är en rebus... miheheh.
ukm
Back in the days.
trashJack spelade Sell My Soul första gången på UKM i Skövde. 2007? Haha småå.

Sammanfattning av Julhelgen.

Lördag 26 December.
Stanzi Menfeya

sr

I morse vaknade jag upp och hade inte riktigt koll på vart jag var nånstans. Taket var svartmålat och utanför var det sjuka mängder snö och två hästar. Jag hade även en killer headache. Sakta kom gårdagen tillbaka och jag fick förklarat för mig att jag befann mig i Stöpen, tror jag det var iallefall. Eller något liknande ställe på landet utanför Skövde. Vi drog i oss kaffe och frukost och efter ett tag blev jag hemskjutsad till mitt hus som vi tydligen åkt förbi dagen innan då jag insisterat på att inte gå in och lägga mig utan istället följa med till okänd plats. Ganska typiskt mig.

Jag sydde lite och läste första boken i twilightserien som jag, faktiskt utan att önska mig, nu har i mitt ägo. Den verkar såklart svinbra och jag förbannar dagen jag såg första filmen. Nu ser Edward ut som Edward i filmen för mig och det vill jag INTE. Hade jag inte sett den där skådespelaren hade jag fantiserat Edward så jävla mycket snyggare. Det kanske är tur att jag inte fick möjlighet att göra det, då hade jag troligtvis blivit sjukligt besatt, som jag har en tendens att bli ibland.

Fortfarande härligt bakis och skabbig, och med en kvällsplan på att fortsätta vara det och läsa tills jag somnar, får jag order om att jag ska ner till Krikelin idag igen. Det är bara att acceptera och jag gör mig iordning, tar bilderna ovan, och träffar Lullis för en asfin, snötäckt promenad ner till stan! Klockan var ungeför tolv och vi planerade inget suparkalas, speciellt inte eftersom pengarna rykt rätt rejält dagen innan. Vi tog ett par bärs var och sen startade vi en insamlingskampanj som gick förvånansvärt bra:
krikan
125,50. lyckades vi samla ihop. Varsin Appeltini. Hycklande att köpa snobbdrink med småmynt, jaa.

dagen efer juldagen
HAHA, dödligt charmiga bilder på Robin, Lullis & Martin!




Fredag 25 December, Juldagen.
Juldagen spenderades på Krikelin med äckligt mycket folk. Det var skitskoj och jag träffade så mycket människor att jag knappt hann dansa. Vi förfestade med vin hemma hos Lullis och humöret var på topp! Denna kvällen hamnade jag tillslut, som sagt, ute på landet. Det var trevligt.
och buss
Snö, snö, snö! Vi tog bussen ner för att inte komma fram som snögubbar.
tequila
Lullis pepp & min inledning: tequila och bärs.


Torsdag 24 December, Julafton.

Julafton. Jag vaknade, tittade klart på L word-avsnittet jag somnat ifrån natten innan, slog in ALLA mina julklappar i panik, insåg att jag glömt köpa några, skyndade mig att göra mig iordning och sprang ner till Kalle Anka och julklappsutdelning efter en fin julmiddag. Bästa på det julbordet var lätt majskolv som vi tyckte oss få ha eftersom Musse, Kalle och Långben äter det varje år vid jul.

Efter detta skulle jag och mina syskon till Edsvära och farmor och farfar med pappa samtidigt som Johannes, Oscar och Kristin drog vidare till deras morsas släkt. Edsvära är en liten by som ligger nån timma från Skövde och mina farföräldrar bor utanför den i ett asmysigt hus med miljarder sovum och fyra olika toaletter. Vi träffade kusinerna och åt mera julbord och delade sedan ut klapparna.

Mina favoriter bland årets klappar var:
  • Ny akustisk gitarr (Johan lyckades slå av halsen på min gamla)
  • KAMERA! (Fick en förra julen som försvann lika snabbt)
  • Black XS-box. (Min drogparfym jag avgudar. Stor flaska+duschcreme&lotion)
  • Sourrondsound till mitt rum! (Till TV egentligen, men ska använda det till musik också)
  • Pengar (Efter julafton kommer juldagen & nyår...)
  • Twilight-serien (Lär gilla & börja hata filmen)
  • Örhängena på bilden längst upp (Såg dom, tog kort och bad Lydia köpa till miig. Blev asglad!)
  • Presentkort på Guldfynd!

Vi spelade spel, gitarr, åt, åt & åt och sedan sov alla över i olika rum hos farmor och farfar. Jag och mina syskon hade på något sätt blivit övertalade att sjunga på JULOTTAN, så mycket till sömn blev det inte. Jag spelade bara piano och sjöng stämmor dock. Mysigt.

Jag har lite svårt att minnas längre tillbaka i dagarna som jag inte hunnit uppdatera här, haha. Detta är i alla fall en bild från när jag och Lollo drog till Ryd och drack några öl nån dag innan Julafton. Ambitiös Julpyntare som varit i farten! Annars hare väl vart mest julhandel till mig själv och andra som gällt.
 julpynt
GOD JUL i efterskott :D

dansbandskampen i Strängnäs - roadtrip & final

zekes
Elin & Johan supportar Zekes! Fick även med min sånglärare Erica på Driftersbilden i taket, haha.

Jag vaknade klockan två av att pappa sade åt mig att jag hade telefon i köket. Det var Elin som undrade om jag skulle med till Strängnäs eller inte. Jag var somsagt rätt nyvaken och Elin, Johan och Amanda skulle åka inom en kvart. Jag sminkade mig och klädde på mig och var i bilen inom 20 minuter. RÄTT snabb. Jag fick en mycket god välkomst-kladdkake-muffins och så styrde vi mot Skara för att hämta biljetter och Ragnar som skulle köra resten av vägen mot Strängnäs och Dansbandskampen!

Bilresan gick förvånansvärt snabbt och vi roade oss med att spela Zekes "I ett fönster" MINST en gång i halvtimman (ofta blev det mer), leka lekar som spårade (sen när är "knäppgök" ett djur?) och digga med till grym musik som Bubbles, 90-talsdängor och vårat eget skrålande till jullåtar. Vi pausade en gång för kissepaus och proviantpåfyllnad, sen vare raka vägen!

Väl framme var vi för snåla för att betala 40;- i parkeringsavgift så vi parkerade lite längre bort och Ragnar fikade sina mackor innan vi gick för att ställa oss i kön. Vi träffade några av våra underbara lärare och även några mindre behagliga medelålders som sprang runt som jävla sjuttonåringar, aspackade och hickade fram " HÖHÖHÖ jag fick inte dricka öl i kön så jag ställer mig här utanför istället HÄHÖHÖ". Äckliga.

Sen vare bara att dra igång! Vi mosade oss fram till Zekesfansen och jag blev chockad när jag såg Ylva och Malin stå längst fram och skrika! (De hade åkte med "partybussen" och druckit sen klockan tolv...) Jag visste inte säkert att de skulle vara där ens så jag blev skiitglad! Var även flera från våran klass och parallellklass som stod här. Skitroligt! Med en Mariestads i handen steg mitt humör ytterligare till "Aj, aj, aj (det bultar och det bankar)" som Zekes drog igång med:
dansbandskampen
Klicka för att komma till Zekes första låt. Här vare party i publiken minsann och jag syns visst lite hoppandes som en galning i några sekunder, haha. Inte för charmigt.

z z z zekes z
Amanda Koponens bilder! Bild 2: Hon som viftar med armarna hade ett hopplöst jobb att försöka få Zekesfansen att ta ner skyltarna mellan låtarna. Bild 3: Mopsamling! Alla åker självklart och supportar! 5: busiga pojkar äter i bilen fast man inte fick... 6: Elin, Amanda & mitt hår haha

Efter programmet slutat sändas började Streaplers spela och det var dags för dans och dricka fram till klockan ett! Jag är väl inte känd för mina buggskills men efter att jag och Erik slängt av oss skorna och gömt dem bakom en blomma så vare bara att ignorera det faktumet. Vi kunde inte riktigt enas om vem som skulle få dansa som man, men löste problemen genom att chansa på att beställa drinken Lennart. Det var tydligen sprite och päronkonjak och den var mycket äcklig. Vi drack glatt.

Vi hade några timmar att åka hem sen så vi drog lite innan hela kalaset var över men det var nog lika bra. Så sjukt mycket folk! Vi gjorde ett grymt stopp på Donken för flötsomfan och fortsatte sedan bilresan hem i mörkret och det sjukt fina snölandskapet! Jag, som hunnit bli lite salongsberusad i Strängnäs somnade tillsammans med Johan och Amanda i baksätet.

Jag vaknade till ljuvliga toner av Elin och Ragnar som vrålade "Oh helga natt" för full hals i framsätet. Jag ruskade på mig och sjöng med istället för att somna om. Klockan tio i fem rullade vi in i Skövde efter en lång biltur med allsång till Jullåtar. När vi skulle skiljas från Ragnar i Skara sattes "I ett fönster" på för miljonte och sista gången.


Som Elin skrev i sin blogg: "När vi väl var framme i Skara körde vi en liten extra tur bara för att kunna sjunga låten en gång till..."

Jag kunde inte låta bli att klippa ihop en liten sammanfattning av det jag fått med på mobilen! Kvällen var sjukt rolig och jag är aslgad att jag bestämde mig för att åka.


White (helg?) Christmas

stanzi menfre
nightwish
Jag kommer eventuellt ha en vit helg. Det skulle kunna vara för att jag vill ta hand om min kropp och tänker chilla ner nu i juletider, men orsaken är att jag är pank. Sitter här och är asuttråkad och väntar på bussjävel som ska ta mig till nån fest i Lunden.

Det är fortfarande inte bestämt om jag ska iväg på dansbandskampen imorgon heller, haha. Papi säger att han betalar min biljett, som jag redan köpt, om jag INTE åker. Väglaget är ju cepe och det är en bit till Strängnäs med okänd manlig förare=orolig förälder. Vi får se ikväll.
Skövde
Skövde torgs julpynt: asstora granen, "snöandet" i trädet och en Julbock i Rockwool? liksom WHAT?

Var på stan med Ylva idag och köpte helt otippat min nyårsklänning på H&M! Haha. Det var rea och den var asnajs och lite småful men vi klickade somfan klänningen och jag. Den kom till mig faktiskt, jag letade inte ens. Vi strosade runt länge i stan som är sjukt mysig nu och avslutade med kaffe på Pims innan hon skulle till Falköping.
mcd
Delade på niobitars plusmeny. Ylva: "MEN DU MPSTE JU RÄKNA POMMES FRITEN SÅ DET BLIR LIKA MÅNGA"

Satt förresten på rese idag när jag väntade på henne och talade med en pensionär vid namn Roj i en halvtimma. Han var en murare som hade varit med i teveprogrammet Hajk och konstruerat Hamster-Roulette... Haha, trevlig karl.
stanzi
haha när jag kommer hem ska jag lägga upp fina videosar från dagen om jag orkar. Den har varit spårad och askul i skolan. Vi hade lekar med våran långtidsvikarie och engelsman Tom och vi fajtades som fan! Sen hade vi tävlingar på gympan med. Taggade.

Mister Kelly & Buffelhjord

gtbuffel
Här har vi en av de tre Bufflarna: Gustav

Spelat in sång på Gustavs inspelning av Buffelhjords låt "Pirogen" som vi skrev en sjukligt bra dag förra året hemma i Gustavs lägenhet. Jag var glad, trött och pigg på samma gång och vi la av först när jag skrek så jag tittade i kors och höll på att svimma. Fåglar höll på att ta över världen och det var mörkt ute och julbelysningen från gatan lyste in genom fönstret. Mysigt somfan vare!
Buffelhjord
Hela Buffelhjord samlad på Julproduktionen förra året. Gustav, jag och Jonathan. Julproduktionen var så jävla bra. Ska lägga upp bilder från årets tvåor någondag när jag har tid. Klicka för större.

Efter sånginspelningen skulle jag hjälpa Lullis med en pianoinspelning med det gick skit och vi ska ta det en annan dag. Mickningen blev asdålig och pianot var kasst också, haha, tacka vet jag midipianon som aldrig behöver stämmas...

Jag läst nutidshistora de senaste timmarna och försöker nu läsa spanskaglosor och öva på sångläxan samtidigt! DUKTIG! Och stressad somfan.. OCH sugen på helg! Ska eventuellt på dansbandskampen och supporta parallellklassens Zekes, men vi får se hur det blir med snöoväder och skjuts upp till Strängnäs.

Mister Kelly är min sångläxa tills imorgon och Monica Zetterlund, texten och låten är GRYM. Jag brukar avsky svenska texter men hennes röst är så jävla tuff och allt känns så äkta. Texten är verkligen klockren och snyggt skriven. Det är dags att sjunga blues ...

Jag fullkomligt ÄLSKAR bilden när man ser hennes mage stå ut lite. Så jävla kaxig kvinna!

Röken ligger som en dimma
när dom börjar spela blues
klubben stänger om en timma
sedan flyr jag min kos
du har suttit hela natten
och pysslat om din nya ros
med whiskey och med sodavatten
det är dags för en blues

Mr Kelly mr Kelly
det är dags att sjunga blues
mr Kelly här är ringen
av guld och turkos
ge den nu till flickan vid ditt bord
med samma ord som gladde mig
säg henne att denna ring är gjord
specialgjord för dig
mr Kelly mr Kelly
det är dags att sjunga blues

Jag har sjungit på estrader
mycket sämre än den här
jag har sjungit om gudfader
och om heta begär
men jag var dig alltid trogen
plötsligt börjar jag förstå
att någon måste lämna krogen
det är jag som ska gå

Mr Kelly mr Kelly
det är dags att sjunga blues ...

Hyllning till Sweden Rock Festival 2oo9

Sweden Rock Festival 2009 [HQ]

av Lovisa Karlsson (videos)
14:28
En miserabel film om Sweden Rock Festival 2009 som speglar min oerhörda sorg över att missa festivalen nästa år pga studenten, men också hur underbart det var. Jag har troligtvis en grov störning eftersom jag lagt ner FÖR mycket tid på något sånthär viktigt, men jag ser det som ett nödvändigt sorgearbete. INGET är censurerat (tyvärr inte ens min falsksång).

Innehållet är mycket varierat. 
•Sweden Rocklåten av Mellerudarna
•Random fyllesånger
•Bilder (har mer)
•Min sorgedikt till SRF 2010
•Fin bakgrundsmusik (ville egentligen ha Lobstahs "stå pall" men hitta den inte för nerladdning tyvärr)
•Lite Brunk

Hahah, wonderbart vad jag använder mina söndagar till nyttiga saker. Har gjort detta, ätit julgodis & tittat på L word. Jag börjar nästan gråta när jag lyssnar på musiken, självklart mest Lobstah. SÅ JÄVLA BRA FESTIVAL VARE.

Gårdagen var btw asnajs och slutade i Skara för min del. Det var folköl, vin, tequilashots och aschill hemma hos Alexander/på Enjoy. Knasiga konversationer med trevliga typer tills jag däckade i nåt samtal nångång på morgonen. Och nattligt vitlöksbröd! Grejt

Lost boys

Jag hoppas jag inte är sorgsen i onödan för det här är asjobbigt. Om du läser dethär så är det i onödan. Buhu.
Morning light hurts your eyes
But that's another thing
Nothing really matters
Behind the shades of blue
Blind boys never lie
But that's another thing
Nothing really matters
Behind the shades of blue

'Cause in the end
You're just reborn again'

You wanna rock
nothing's gonna make you stop
And nothing's gonna break you up
Everybody knows you're lost
In the night time, honey
Lost boys


Lördagkväll: Jag drar till Skara.

Pizza&pepparkakor

pepparkkor
På bild: Från vänster ser vi Lovisa Bengtsson (exotisk dansare), hennes blivande make (medelålders avdankat skateboardproffs) och deras två barn. Grisbarnet Gunilla till vänster har börjat fundera över sin sexuella läggning och till höger har vi Sven som blivit emo (alltså numera Zven) för att bli accepterad i klassen. I högra hörnet ser vi även mig och min framtida make. Tycker jag lyckades återskapa en rättvis bild av verkligheten.
negroo
Gjorde även en skulptur som jag döpte till Hiawata! (R.I.P)
corn
Vi delade på fyra asstora familjepizzor, jag käkade fett mycket pepparkaksdeg & sen kom det här... Jag KAN inte motstå popcorn.

Idag vare alltså dags för den årliga traditionen: Karlsson&Vinensjös pepparkaksbak! Det var askul och jag är så stört mätt nu att jag inte kan resa på mig typ. Som den fina vän jag är gjorde jag mig och Lullis och våra framtida kärlekar i pepparkaksform.

Blev ingen skola för mig idag eftersom jag var RÄTT wasted igår och lyckades supa bort min plånbok. Inget skolkort=ingen bussresa till Skara. Är förbannad på mig själv att jag missade Lucian i domkyrkan och skridskoåkningen på gympan. Att jag missade spanskaprovet var dock heelt okej.
skara
Jag ÄLSKAR gamla kyrkor och Skara domkyrka är den bästa jag vet! (förutom Notre Dame, där jag btw ska gifta mig hade jag tänkt...) Tycker det är så sjukt fint och jag fantiserar alltid att det bor en mystisk assnygg man likt Fantomen på Operan uppe i gångarna bakom balkongerna längst uppe i taket på kyrkan, där det finns asfina valv och grejer. Jag gick alltså miste om en trevlig stund med min mystiska kyrkman idag och det suger.


Musikskolans paradorkester. AWESOME. Älskar musikstycket! Runt 3:36 är asnajs. Minns tyvärr inte vad det hette. Var här för att titta på mina två småsyskon som var med i Luciatåget.

Lusserock m. efterfest på Husaren. Stanzan = WASTED

husaren
Dagen började awesome med dagens enda lektion; ensemble! Vi har jazzlåtar nu och det är skitsvårt. Självklart envisas Kurt med att vi ska ha uppspelning för varandra när alla bara hunnit öva en halv lektion på låtar med drygt 27 093 miljoner ackord och färgningar i.

Jag och Lullis velade somfan över huruvida vi skulle dra på Lusse i Skara som är ett fjortisdisco typ där alla klär ut sig till whatever (säkerligen askul jag ÄLSKAR att klä ut mig) eller Lusserock i Skövde som Erika & Sandra anordnar med sin arrangeringsgrupp Starriders. Självklart har vi för stora hjärtan för vårt eget bästa och väljer att supporta dem!

Det var blås (självklart såg man inget jävla blås) så jag och Lullis gjorde oss iordning utan att dricka och drog ner lagom till att se Cowboysarna spela och sedan Babylon Bombs. Den enda låten jag hade hört med sistnämnda var Hometown Hero för några år sen och den missade vi såklart eftersom vi drog lite tidigare för stt hinna förfesta innan Husaren.
bombs midnight
Squeezy Bombs and Cowbåys.

Vi funderade på att dra hem till Liah men ingen orkade gå så vi fortsatte på gå-på-sleazy-spelning-a-la-sexton-år-gammal-spåret och satte oss i Helensparken och chillade med vin. Jag var på sjukt asbra humör och hade skitkul. Efter ett tag drog vi till Husaren och dansade somfan på rockbaren och jag blev F-U-L-L.

Mesta tiden på Husaren var askul. Den sista är svart. IGEN. Jag är fan VÄRRE än när jag var sexton. Då blev jag för full - spydde - mådde askalas igen. SÅ mycket bättre. Nu vaknade jag alltså upp på en soffa. Ut kommer en kille jag känner igen lite. Han hade hittat mig på gatan (HAHA uttrycket) när jag satt vid en trottoarkant och skulle sova(?) Polisen hade åkt förbi två gånger och velat ta mig till fyllecell men männskan som tydligen kände Moa och kände igen mig var assnäll och sa att han skulle ta hem mig. Lucky me att det inte var random våldtäktsman/mördare.

Känner på mig att min hjärna försöker säga åt mig att sluta dricka så jävla mycket och ofta. Ska fundera på det.

Music and Production. TV

mf
RÄTT AWESOME att gymnasielinjen jag går på(och älskar) är med på TRE olika sätt i året melodifestival. Timoteij är blondisbrudarna i min klass, jävligt duktiga sångerskor, har inte hört något material med dom än men här är deras hemsida. I Noll Disciplin är det ett par medlemmar från tvåan med & Dille och Kristian har fått med ett bidrag som Jessica Andersson ska sjunga!

SÅ JÄVLA BÄST allihopa! Sen har vi ju Zekes från parallellklassen som vi ska åka och supporta i Dansbandskampens final den 19 December. Sen är ju Moa i min klass aktuell med Mammas Pojkar nu och det finns massa mer grejer som har vart tidigare år. Jävla tevehoror allihopa och jag är asstolt!
music and prduction
Radion var här och spelade bl.a. in Johannas kör(projektarbete) i bakgrunden: Lyssna HÄR!

HUGGA JULGRAN!

tomte
Min skyddsamulett Ingvar Tomte skyddar mig från onda tomtar som exempelvis Moptomten och hela hans släkte.

dagens o
Heheheh tänkte ha lite Dagens Outfit: klänningen jag vaknade i, mjukisar, tjocktröja, stövlar (som jag upptäckte läckte som fan efter att jag tagit detta kort), kappa, och håret i en sne tofs på huvudet. Sminket är gårdagens. Toppade det hela med den perfekta accessoaren: en rostig bågsåg. Satsade på "skogslooken" a la redigt bakis.

hugga gran

granen
Vi hade nyss det årliga krismötet uppe i hallen med familjen. Lite nya julgranskulor hade införskaffats och skulle nu delas upp. Tänk er ett 20-tal tjocka amerikaner och EN låda med pommes i mitten som de ska slåss om... Ungefär så var det. Jag roffade åt mig allt jag kunde och mina favoriter från tidigare år och resultatet blev strålande genomtänkt och enhetligt! MYCKET NÖJD!



Här vakar Ingvar Tomte över hela mitt rum:
amu
Jag hör "push it, push it, to the limit, limit" med Corbein Blue från Jump In i bakgrunden på Disney Channel. Diggar självklart med... Julstämningen är tjock!

portad från krikelin

skövde
Jag och Lullis tog kort på "Stad i ljus" kvällen innan påväg till Voda, haha. Bäst är snöträdet och rockwool-bocken på torget som är skitfula.

Igår blev det bråk med vakt på Krikelin igen. Dock vare inte lika illa som förra gången då min mamma, som trodde jag sov över hos en kompis, blev väckt klockan tre på natten av att det plingade på dörren och jag stod där småfull med en polis på varje sida om mig. Varje mors dröm, säkerligen.

Denna gången handlade det om att det var en STÖRD kväll, där både jag och Lullis pendlade mellan asglada och cepeledsna och att vakten var en jävla fitta. Pallar inte att andra idioter som inte har någon anledning att tycka illa om en ska vara så jävla otrevliga också.

Jag hade sprungit ut lipandes som en jävla idiot och haft en öl i handen som hon slet ur min hand och jag släppte den ganska hetsigt och sprang vidare. Vaktjäveln springer efter mig och börjar skrika. Hon lämnar alltså sin jobbplats för att skrika åt en skitpackad tjej som lipar somfan och uppenbarligen bara ville bort från allt folk? Sen gick hon tillbaka så fort hon hade skrikit av sig så jag som stod där i chock inte fick en chans att säga nånting. Idiotjävel

Min tunna t-shirt jag hade på mig hjälpte inte direkt mot de tusenmiljarder minusgrader det var ute så jag ringde Lullis och bad henne hämta mina grejer för jag tänkte fan inte gå tillbaks. Hon rageade och skulle såklart prata med vakten som påstod att jag hade "puttat henne". Jävla tönt.

Våran älsklingsvakt som var med när det jag nämnde i början hände, men som vi blivit sams med igen var snäll iaf sa hon. Men tjejvakten ansåg alltså  att Lullis borde se sig själv som portad i tre veckor? Och det för att hon försvarat mig? HAHA WHAT? (jag tänker inte skriva att en förbannad Lullis+alkohol kan få en skrämmande effekt)
aja, Lullis är bäst och det var en rolig kväll annars. Faktiskt.
Okej stört jävla awesome?

Louise 2o år !!! utång och banan&chokaldtårta

stanzi
Idag väcktes jagklockan TIO av min entusiastiske far för att vi skulle åka runt i hela stan och handla massa grejer till mitt rum. Jag var fett jävla trött efter att ha kommit hem efter halv fyra nångång och min och Lullis vin(&öl)-kväll hade slutat i ett porrigt bås på Voda som resulterade i att jag faktiskt blev lite berusad. Hehe. Det var mysigt.
stnzi
Just nu är släkt här och vi firar någonting. Jag vet inte riktigt vad :S Har faktiskt ingen aning ... Kan ju inte fråga nu när gästerna är här heller...

Farmor och farfar har iaf vart här hela dagen och därför har jag FINALLY fått en rullgardin till mitt andra fönster så jag slipper köra gratis strippshow för grannen hela tiden. Farfar har även satt upp stången till mitt draperi jag ska ha runt garderoben och satt upp min fina hylla jag gjort hihi. (jag STÄDADE igår)

Alla mina aerius är slut så jag förbannar kattjäveln och allt damm som finns i huset(mitt rum, glömde dammsuga igår kom jag på) Jag taggar iaf utgång nu, först till Louise som fyller 20 (!!Wihihi grattis) och sen har jag ingen aning om vart vi hamnar. Jag har lånat pengar av min lillasyster för att kunna gå ut. Suger... JINGLE BELLS(8)

Nu äre efterrätt och jag har smygkikat och vet att det är min FAVVOTÅRTA!! Tårtbotten med chokladpudding och mosade bananer emellan med diamkulor på toppen!!!!dreggel  (det betyder att någon fyller år då troligtvis...ska fortsätta försöka lista ut vem)


tryck ALDRIG på 3:an i hissen...

det är farligare än ni tror. Skabbräven biter hårt och försvagad klarar man sig inte mot moptomten
ye


Save me riesling..

tz
HAHA humor. Eller sorgligt. Mitt rum är så jävla mysigt nu med min stora säng, stora matta och massa grejer jag älskar! Min parfym (Black XS-fittigt jävla asgod parfym!) gör mig sjukligt kär i någon när jag luktar på den, jag vet inte i vem - mig själv? Adventsljusstakarna gör sitt jobb bra de med.

Jag lyssnar iaf på Save Me och drömmer tillbaka till Göteborg och Edguys konsert jag och Jim var på. Det var så... magiskt. Och började och slutade förjävligt, haha. Jag minns mitt förjävliga humör pga att jag inte hade rökt på ages när vi stod och väntade på att Heat och All Ends som var förband skulle spela (klart). Och att jag blev HELT TAGEN av Tobias Sammet - så jävla rolig!
jim stanzan
Jim & Stanzan åker på Edguy. Bild och text från min Bilddagbok.
HAHAHAHA omg. Det märks att jag var inne i någon slags extas när jag skrev detta:

"Vi ställer oss lite vid sidan ganska långt fram för att se H.e.a.t, det va rinte så mycket folk då., dom lät bra live, såg heeemskt korrekta ut för sin musikstil haha. Dom spelade typ discorock och var lite fjantiga tycker jag, men kul att se!"


"Sen spelade All Ends
, jag blev SÅ besviken. Det lät bra men var ganska tråkigt att kolla på och jag tålde inte den ena tjejen som såg ut som nån som precis kommit från gymmet/showkanalen:S nej yshc."

"Vi väntade HUR länge som hels toch jag höll på att få ett psykiskt sammanbrott men sen kom Edguy och dom var såBRAAAAAAA!! hihiih. Jag kom läöngst fram vid staketet med :D nejfyyy vad skoj det var. sist jag hade så kul när jag såg ett band måste vart avantasia haha :Djag skrek som en gris"


"..hade vi INGA pengar, och ingenstans att sova:;D vi åkte till centralen och nästa tåg gick 05.07. eihi. haha det var rätt mysigt på centralen, dom spelar opera och har nedsläckt och mystiska fyllisar går runt överallt och nynnar för sigsjälva. men sen stängde dom vid halv ett..... och öppnad einte förens fyra. Jag och Jim tror att vi måste dö ute i kylan, och tänkte att det kanske ändå var värt döden, Edguy var ju så bra..."


jag LÄR dö om jag inte får se dom igen.


Nu är klockan ungefär fyra timmar för mycket och det är allvarligt har jag hört för imorgon är det
NP och deadline på spanska jag inte gjort. Bra jobbat! Peppar imorgon IALLEFALL, för på första gången sedan vårt första möte ska jag återförenas med anledningen till att jag riskerar att bli vinalkis: FLASKAN RIESLING RELAXERR! (med reservation att jag eventuellt inte kommer gilla den så mycket som jag tror)

PARTYHELG ELLERRR? så jävla sugen på asgrym dans till asbra (och dålig) musik! (jag äger 20;- hehe. Måste lösas bara)

permanent+löshår & Mammas Pojkar

lockigtår
Bild från 2008 nångång?

Permanentat hår med löshår i vore kanske ett alternativ till att färga håret för första gången. Jag är liksom inte redo att göra det än. Jävligt dyrt äre dock. Tusen spänn permanent och 500;- löshår. Haha fuckk. Är ju jul snart iof, men jag önskar mig ju massa andra saker.. Och mitt hår är ganska(underdrift eheh) slitet. Och jag VILL ju kunna ha rakt om jag känner för det, vilket jag å andra sidan inte gör så ofta. Mitt fram-till-nyårs-löfte är att sluta klaga på mitt hår och göra något åt det. Lär ju gå bra med min ekonomi.

mamas
Nu ska jag titta på Mammas Pojkar på Tv4play! Det började som pliktskyldigast mot Moa men har numera övergått i ett äkta intresse,.. Gå in på hennes blogg här där hon skriver om Mammas Pojkar bakom kameran, våran gymnasielinje Music and Production & allt som har med musik att göra! Hon är en grym sångerska.

M.C. - Menfreya Clothing & gamla kreationer

mc
www.MenfreyaClothing.blogg.se
mc
ASdyr kjol pga dyrt skinn som jag sydde i somras. Säljs snart på tradera. Billigare.

I somras sommarjobbade jag hos sommarentreprenörerna som egenföretagare och kläddesigner! Det var skitskoj och rekommenderas starkt! Jag var lite för lat och hade lite för många festivaler och konserter att åka på i somras så jag engagerade mig kanske inte så mycket som jag hade velat, men nu ska jag ta upp det lite smått igen - plus att jag ska rensa ur min garderob som faaan för att jag behöver pengar. Jag älskar ju att sy!
ylva
Här har vi Ylvis i en kjol med texten "Rock N Roll" på i fram. Med matchande fotband med öljetter. Haha hon hade fått en rejäl makeover innan och var lite förskräckt.

lullis
Här är Lullis, också ganska stylad, i svartröd kjol från M.C.

Jag lägger ut några av dessa och massa mer grejer på tradera inom en snar framtid! Hemsidan för M.C. -Menfreya Clothing hittar du här. Den är inte aktiv just nu dock.




Här är lite gamla grejer jag gjort :D
spetskjol
Spetskjol jag sålde till random på Tradera efter ett tag.
rosa
Rosa kjol jag har kvar men inte använder.
buse
Jag gjorde Björnligan-nummerskylt till min kappa! Haha. Tänkte fixa den mer men det har inte blivit av.
sleaze
Och min första skjol nånsin. Haha, inte fin och gjord i min sleazigaste period av Hem & Hobbygalon typ, men jävlar vad den har vart med om mycket!

Bajsan vs. Majsan

Jag är rätt allergisk mot katter men hos min pappa hade vi två. Magnus och Brasse hette bröderna. Min pappa heter Magnus så det har skett diverse missförstånd när mina småsyskon skrikit "LOVIIISA!!! Magnus klättrar i gardinerna!!" och liknande. Den ena broderna blev tyvärr överkörd. Då grät jag. Den andra brodern blev deprimerad och fet, lever fortfarande och får mig att nysa varje morgon eftersom jag inte kan minnas att ta minmedicin.

Hos min mamma hade vi två katter. Den ena heter Gizmo. Han var orange, mallig och rymde en dag och krossade min moders hjärta. Den andra var uppenbarligen utvecklingsstörd (hoppade på mig bakifrån en gång och klöste mig i ögat - blev förbannad och lite rädd. Hur hanterar man en katt med hjärnskador?) och hette Alice. Det var en kille och han blev överkörd härom dagen. Jag gillar inte djur som dör hela tiden..
bajsan
Mammas favorit vid namn Bajsan.


Min poäng var att nu har min Mami börjat titta på att skaffa sig en ny liten kattfamilj till mina slitna näsas förtret och har fastnat för denna fina katt som kallas Bajsan. Hon ser rätt cool ut tycker jag. Dom funderar på att ändra smeknanmet till Majsan för att vara snälla mot katten. Det vore äckligt. Det heter nämligen min söta sexleksak jag fick på min sextonårsdag. Omg. Sexton är aslitet. Perversa kompisar...

Hår-issues, Black Jack Roulette

Jag är rätt sugen på att färga håret svart... Idag åkte hornen från min peruk jag hade på Halloweenfesterna i Skottland av och jag var tvungen att umgås lite med mitt svarta hår. Håller på att få psykbryt av det blonda håret jag har nu, speciellt eftersom jag glömde hårsprayen hos pappa. Jag är fett obekväm i hår utan produkter.

Aja, jag kommer probably inte färga håret, har aldrig gjort det, men däremot ska jag klippa mig och kanske skaffa löshår för skojs skull... Mer bilder finns på:  http://StanziMenfreya.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1259708401&id=428233309
Stanzi MEnfreya
Stanzan
Stanzi

Studioinspelning

studio
Idag var jag i Bengans studio med Tejp och skulle spela in trummor till Sell My Soul och Wild Slum Area. Det gick sådär så  vi ska fortsatta nästa torsdag! Jag var ascool commander-in-chief vid mixerbordet. Han hade tagit med sin adventsfika till alla! Så jävla bäst! Pepparkakor, glögg, skumtomtar och sjävklart kaffe. Jag älskar studiolektioner. (självklart endast pga fikat...)

Här är slasken på Wild Slum Area igen som kommer bli asgrym när den är klar och tusen gånger maffigare med video och allt! Haha:


Sell My Soul (to Mop-tomten)

mt
Sitter i skolan och spelar in ny slask, orkar inte med nervosa med alla delar och tempobyten osv så det blir gamla Sell My Soul som får bli inspelad till Studio-projektet. Dock i ny läskig version... Miehhe. Lullis ligger på marken och sover i inspelningsrummet med jackor som täcke och nu ska jag väcka henne och så vi kan dra till munken och köpa nåt gött :D

Kontorsmannen jobbar btw kvar i fönstret mitt emot som vanligt. Vi vet nu att han är under utpressning av Mop-tomten som kom på honom att vänstra med sin sekreterare på sitt arbetsrum.. Det betyder att Mop-tomten måste ha sett det ifrån detta rummet... Honom ska man fan inte bråka med...illa
Hoppas hissen går neråt denna gången igen... Man vet aldrig. Han kan vara vart som helst.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0