Valborg & 1 Maj !

VALBORG !

Jag var helt opepp ! Eftersom katedral är cepeskolan var vi tvugna att va i skolan på onsdagen, det var skoj och jag var fetinggrym på gympan när vi spelade lacrosse och topsboll, det var jättekuul !  men efter skolan  var jag helt oparty och åkte hem och kollade lite på fiilm och gjorde mig iordning.
Johan var redan i ryd när jag kom hem från skolaan för han hade vart ledig hela dagen, som alla andra i skövde... och sen skulle dom till karstorp och spela fyllebrännboll.  Jag tänkte följa med men åkte med pappa till skogsro och kollade på Sara och Andrea när dom dansade först. Det var jättemysigt där och massa folk, jag fick hamburgade så fort jag kom dit! :D Jag älskar manskören och det var en tjej som sjöng som var jättebraa. ¨
Jag kände dock efter ett tag att jag var tvungen att överge människorna och min far som slavade vid en station i tiokampen eller vad det var. Det hade varit massa barn där hela tiden och när jag kom tillbaka sista gången stod det kvar ett par rejäla blattebarnbusar som kastade bollar och var allmänt coola. Jag tyckte lite småsynd om min far och lät honom skjutsa mig till karstorp !
Väl där var det ganska mycket trevligt folk och vi stannade ett tag tills poliser kom och alla flydde för att rädda sina älskade öl<3 Jag och johan tog en lååång promenad tillbaka till kyrkan (han var allmänt cepefylleglad och förjävlig med sina citat ur nån filmjävel som jag inte sett) det var trevligt  ! När vi kom dit bad vi min far att skjutsa oss till grillplatsen i karstorp.. Det gjorde han och där var nu endel folk jag inte sett förut och endel coolingar. Men jag var fortfarande seeg och efter ett tag ringde johan sin morsa och vi åkte hem till mig. Vänlig som jag är lät jag fyllesvinet sova på en madrass på mitt golv:D det var najs ! 

image10
Linas bild: Jag och Johan chillar vid grillischillisplatsen i karstorp!





1 MAJ

Ah ! Vi vaknade ganska sent och det var en SÅÅÅN FIIN morgon ! Vi gick upp och åt frukost och sen kollade vi på ice age 2, den är skoj, men jag fattar inte riktigt varför jag skrattade som en jävla get när jag såg den första gången... mhähäh. fast den är ganska kul, speciellt när han sengångaren nynnar på gamarnas sång.. den är cool :D
Efter ett tag så kom Lydia springandes och skrek åt oss att vi var tvugna att skynda oss ner och kolla var farsan fixxaat!  En planka höögt uppe i träden och en sele till backklättring :D Vi hade inga backar, så Rebecka var cepestörd och dinglade i luften som en jävla apaa och Lydia hjälpte till. Sånt gillar vi och jag tvingade Johan att joina han med, det blev spejsade bilder! Pappa kom också sen efter våran glasspaus och hjälpte till.
Sen var vi på mitt rum och efter ett tag gav vi upp tanken på att vi skulle hitta nån fest för alla var oparty dagen efter valborg, klent tycker jag! Vi gick iaf hem till min morsa och kollade växelvis på Brudens far 2 och nån brottsprogram! Det var trevligt och ölen som var kvar från dagen innan minskade helt oförklarligt i antal. Runt två lullade Johan hem i spöregn och jag kollade på lesbianfilmen Kissing Jessica Stein som gick på teve, den var bra och hon i brunt hår var snyggg ! 





  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0