Snökaos

slappt
Lovet förslappade mig lite mer än vanligt. Hur ska man kunna välja att läsa om första världskriget när alternativen är Desperate Housewives och en asbra bok jag råkade börja läsa? Impossible. Datan är min bästa vän och värsta fiende just nu. Snön med, har hört att det går vääldigt få bussar till skolan nu. Fast äsch, jag vill dit.
1. jdjd2.hej3.hej
Några av massa bilder jag inte orkat lägga upp nånstans.

1. Mysig och slemmig näsblodsattack i vanlig ordning & studerande till MuKo-prov hos Gustav med pizza och trevligt sällskap!
2. Party i Skara med förfest hos Alexander och en intressant omgång av vattenfall..
3. Random Måndags-party hos Joakim där jag siktade sämre än nånsin med kameran och morgonen-efter-upptäckten av Markus och Robins ytterst intressanta sätt att somna på var det roligaste på länge, haha.

Annars på lovet har jag vart med min mami, som är världens bästa, och vi har käkat kinamat och kollat på film. Det stora blå, där jag blev jättekär i delfinkillen och sen pissförbannad på slutet så hela min kväll var totalförstörd, & Rushmore som helt enkelt var awesome.

Aidafora har repat och spelat på Younomia, vilket var KAOS, men gick bra med tanke på omständigheterna som var bl.a. insnöad trummis, sångerska som tappat rösten och var i akut behov av receptbelagd medicin och det faktumet att vi repat allihopa tillsammans för första gången, och enda gången, två dagar innan spelningen.

Husaren besöktes i torsdags där jag hade så jävla roligt för första gången på länge (förra torsdagen) och jag slog mitt personliga tidsrekord näre gäller msnkonversationer igår, 12h. Kort sagt så har lovet varit upp och ner mellan råparty och för slappt rååchill. (jag tror jag tog mig igenom nästan 3 säsonger Desperate Housewives under lovet, så nej, råchill=mycket sömn stämmer iinte)

Förresten måste jag rekommendera dokumentären om Ola Salo jag råkade klicka in på när jag letade efter Timoteijs bidrag i melodifestivalen på Svtplay, som btw självklart inte fanns än, han är så fascinerande

Sedan förra torsdagen har det hänt så sjukt mycket grejer att jag blir helt snurrig. Det var fullt röjparty tors-Lördag, Skara, skövde, falköping och alla möjliga uteställen och hemmafester, massa grejer i skolan; väldigt intressant "metalkväll" bl.a. Vi har repat inför Younomia. Det blev bestämt att jag ska till Spanien nästa lov! Jag har sovit i Skara, ätit massa pizza och krockat en bil med Jonathan utan att ha körkort och det kalaset slutar på minst 2225;- för mig.

MEN jag var glad ändå, ända tills nu.

HUR kan någon begära att man som människa ska kunna välja mellan att ta studenten från väärldens bästa skola och årets Sweden rock? Jag vill kräkas när jag tänker på det
cool
HEhehehehehe. Här är jag säkerligen glad på Husaren. Sjukt skoj kväll vare.

trefaldig hangover

cool
yeah
Kom precis hem och satte mig vid datään. Som bilden visar är det lite slitet och bakfullt idag=dålig timing att ha MuKo-prov imorgon(musik och kommunikation, folkmusik)... Undrar vart jag har alla papper,..wääh. Helgen har iaf vart gryym! Skriver om det senare. Nu ska jag städa lite och försöka hitta papperena!

Förresten så bytte jag rum för några månader sen och jag hr aldrig fått tummen ur och hittat några gardiner så papi tröttnade och köpte ett par åt mig, haha. Dom var förvånansvärt fina! Han tog också alla mina lådor med grejer jag packat ner för flytten och satte dom i min lillasysters garderob, som han sedan tapetserade igen? Haha,. han har öppnat den nu igen iaf så nu kanske jag orkar sätta upp tavlor och såntdäringa snart också! wiihih

K.GAGA.S


mosmajs
Jag och Lullis sitter i min säng och chillar. Det börjar bli läskigt. Vi skulle egentigen klippa sången idag men Lollo ligger och slår på sig själv och skrattar åt att hon ville statusuppdatera "Skedar med min katt Skrållan" på facebook... Just nu är det lite pinsam tystnad.

St Anne's Reel & interface

Idag, måndag, är MuKo (musik och kommunikation) den enda lektionen jag har på schemat. Vi håller på med folkmusik och idag skulle det tydligen vara uppspel. Jag hade ingen aning eftersom jag inte kunde ta mig till skolan förra måndagen då jag tappat plånboken med busskortet under helgen. Det var inga problem dock och jag anslöt mig till "I en annan del av MoP/Irland" som den tillfälliga ensemblem kallade sig. "The Irish Coffees" var en annan.


Grejen var lite att man ska spela ett instrument man inte kan och jag hamnade vid basen. ASKUL! Sist jag rörde vid en bas var i sjuan när jag fick lära mig "Summerlovin'" av min mentor Jörgen. Ändå kommer Kurt och visar två låtar med A och B-del plus en alternativ B-del och tror att jag ska minnas dessa efter en assnabb visning, när låtarna dessutom är nästan likadana. Det var en jävla utmaning, men gick finfint. Sjukt grym musik.

St Anne's Reel:
Klicka:
The Girl I Left Behind HAHA åh mysiga gubbar!!

Efter skolan drog jag och Erika till stan för hon skulle köpa skor och betala studentmössa och jag kolla på en Midi/USB interface till min keyboard så jag kan spela in pianot till WSA. Dom hade den inte inne på Allmusikverkstan så dom skulle skicka efter en. Den var dyr och jag skulle säkert kunna hitta en billigare om jag letade. Eller frågade Bengan. Men jag orkade inte.
Nu sitter jag här med min(mammas) kära Casio Privia och ska försöka lära mig alla finesser och framför allt hur man lägger in ljud med SD-minne så jag kan köra massa coola effekter när vi spelar på YOUNOMIA 20 februari. Det kommer bli sjuukt roligt!!!
hjälp
Update: Helvete. Det kommer ta ca två månader för mig att läsa igenom och fatta allting, förutsatt att jag hoppar av skolan och läser manualen på heltid såklart, annars blir jag det nog aldrig.

Dräggiga äckel & både backstage & Glam

Snabb sammanfattning av en awesome helg: (jag var för lat för att ladda kameran)


FREDAG:
Jag och Lullis går hem till mig efter skolan för att mixa hennes sång. Efter ett par varma mackor i ugnen hamnar vi istället på Voda, dricker öl och snackar skit. Stannar rätt länge men blir sedan sugna på att dansa så vi drar till Husaren och kommer in gratis. Garderoben var obevakad så vi slängde in skiten och dansade ända tills vi höll på att få psykbryt;

Det gick inte vara nere på Backstage för där vare nån mysko typ som följde efter mig och uppe på Glam var varenda jävla kille äckligare och jobbigare än den förra. En idiotturk tog tag i mitt huvud och vred om det när jag dansade för att jag skulle titta på honom...? En annan riktigt obehaglig kille psykade Lollo somfan och jag fick lugna ner henne en miljard gånger för att det inte skulle bli bråk.

Jag har ALDRIG varit med om så mycket drägg på en och samma gång. Fascinerande och obehagligt. Jag och Lollo dansar bara med varandra, tittar bara på varandra och puttar iväg killar som kommer för nära, hur faan förstår man inte vinken? hjälp

Jag tror vi träffade nån trevlig typ förresten, och kvällen var 85% bra, det var bara det att det spårade mot slutet. och att psykkillen snodde Lollos tröja

LÖRDAG:
Jag tittar på för många avsnitt Desperate Houswives(när jag börjar titta en serie på datan kan jag fan inte sluta) och märker alldeles för sent att systemet stänger klockan tre. Jag skuttar iväg mot Norrhallen för att möta Anton och köpa folkisar och vi beger oss sedan till Jens. Där tjötas det och vi shottar Tequila och Vaniljvodka.


Nästa etapp var Krikelin och jag fasade för att det skulle vara som förra gången; möbler där dansgolvet brukade vara. Och javisst, jag pratade med en vakt vi känner där och han sa att ägaren inte brytt sig om att förnya danstillståndet? Wah, jävla korkade människa. Vem vill gå dit nu? Betala 50 spänn inträde för att... sitta ner och få köpa bärs? NÄJE.

Vi hade det ändå jävligt trevligt eftersom det var massa vi kände där, men när jag träffade Lollo gav vi varandra en blick i samförstånd och smög genast iväg till Husaren för att få dansa av oss lite. Lyckades klara av det gratis igen även fast jag inte minns hur vi skippade garderoben?

Denna kvällen var askuul och slutade med att jag sprang mellan donken och kebabhouse för att tillslut vara utan någon jag kände och lyckas bli asirriterad på nån idiotisk kille innan jag dramatiskt satte näsan i vädret och marscherade därifrån. Jag fick även en cheeseburgare av en random kille som jag blev mycket glad över.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0