Charming...

jdffbgfdffg
hgygh
s
Victors rum. Påväg ut i Halloweendimman...

Pre-Halloweenfest i Kitchener House

edinhalloween
John, Victor & Stanzan i köket i väntan på att springa ner till partyt som var i Common room och köket därnere.
JAG ÄLSKAR EDINBURGH.
Jag vill inte åka hem.
Nu ska vi på årets andra Halloweenfest. Igår var insane askul. Hela veckan har varit sjuk.


Mjölk på flaska

halloweencostume skottland
Det här ska bli min Halloweenkostym till på fredag! Har inte riktigt bestämt mig för VAD det ska bli exakt, men jag har en hum om att det kommer bli något djävulskt obehagligt..

Idag vaknade jag när Victor kom hem från sin lektion. Jag gjorde mig i ordning lite medan han räknade matte och så gick vi för att kirra lite frukost/lunch. Det blev rostmackor och bacon och ägg, äckligt gött mos.
kök skottlnd
Victor i korridorens gemensamma kök. Radion på med lagom smörig musik.

bönor och mos
Mjölk på flaska...

kitchenernjsj
Glad Victor utanför ingången till Kitchener House där han bor.

Edinburgh
Vi gick runt på stan lite. Bl.a för att hitta Halloweenkostymer till på fredag. Det är så jävla fint så jag mår lite dåligt.

sleazeskottland
Victor nöjd och glad när han fått sitt Starbuckskaffe.

second hand
Här inne var vi i mer än en timma. Det var en sjuk Second Hand med massa olika grejor. Fullt med gamla klänningar och pälsar och ALLT. Luktade skitmysko som det ska och var knökat med grejer och folk. Jag fick panik och hittade massa saker, men inget som jag behövde tills på fredag. Tillslut connectade jag med en svart tyllkjol och en svart klänningsgrej. Får se hur det slutar...
skottland
Jag vill ta kort på ALLT när vi går runt, men då skulle vi aldrig komma nånstans...

team america
Just nu ligger vi på Torsteins asstora luftmadrass på golvet som Victor har lånat för att hans säng är stenhård och liten. Vi har precis chillat ner oss med Team America, lätt servärd film. Innan så var vi uppe med några av Victors kompisar i deras kök och käkade några stycken. Fredagen verkar bli asskoj och just nu peppar vi Victors födelsedag imorgon! Han fyller 22 och det kommer bli AWESOMEpulver.!!


Vi har torsdag, fredag & lördag framför oss så FÖRMODLIGEN kommer jag inte vara kapabel att skriva något mer förän jag kommer hem...

Bilder från igår:
Edinburghgrändstanzan på hardrockcafegunstalva hardrockcafekäk hrcbuss skottlndkitcheners housebudweiservictor hattskottland




mnästa

The happiest drink in the world

the happiest drink in the world
Jag och Victor kom precis från Sainsbury's (Skottlands Ica typ) där han köpte lite pålägg och grejer och jag köpte..tamtataaaam.... Babychams', "Sparkling Perry" - the happiest drink in the world! 4x20 cl 6% vitt bubbelvin för 3,3 pund. Den är grönblå till flaskan och säkert svinäcklig. Vicky Sleazarn är ute i korridoren och pratar med några typer och jag funderar lite på vad jag ska vara på Halloweenfesten på fredag. Vi ska till en Second Handaffär imrogon, då ska jag leta efter en cool klänning jag kan bloda ner...

Vi har varit på en liten pub och tagit varsin öl som var bryggd i Edinburgh och sedan på Hard Rock Café och ätit Ribs och Le chickeen, obehagligt med massa ben överallt, men det var göttkött. Innan det strosade vi runt i Edinburgh och Victor hittade såklart flera saker till sin halloweenkostym med en gång. En brun hatt och en gossedjursrocka... någon som kan gissa vad han ska va? Nu ska vi chilla och titta på film. CHEERS som man säger.

mnästa

Skövde-Skavsta-Edinburgh

annlouise
Här är världens bästa Mami som skjutsade mig till Skavsta och bjöd på ASÄCKLIGA och ASDYRA pommes med hamburgare. Det var en fruktansvärd besvikelse och väldigt mysigt. När jag checkat in mitt bagage lämnade hon mig och jag gick för att köpa en pocket som jag skulle läsa. Jag valde "The Heroin Diaries by Nikki Sixx" och det var ett fruktansvärt dåligt val... Jag skulle inte orka läsa en till The Dirt, fast värre. På något sätt kände jag ändå att den borde läsas.

Efter massa köer och ta-av-dig-skorna-och-allt-du-har-på-dig-typ-för-det-piper-i-kontrollen, osv. så satt jag FINALLY på en fönsterplats på planet! Det satt två astrevliga killar bredvid mig, en som hade gjort lumpen i Skövde och en som hade bott ett år i Edinburgh. Jag försökte va vaken men jag var så sjukt jävla trött att jag somnade korta stunder hela tiden. Det är så fint att flyga på natten! Jag satt och filosoferade förfullt.

Jag var sjukt chockad när jag kom fram och inget hade gått åt helvete! Victor stod och väntade på mig med en skylt som det stod "PULVERSTANZAN" på. hahaaåh. Vi tog lite bussar och gick genom stan för att komma dit han bor. Och fyfaan. Så jävla fint. Jag hade ett favorittorn som jag inte kunde sluta titta på typ. Sverige suger.

(btw så råkade jag glömma min pinkod till mobilen så den är numera spärrad och jag kan inte ta några bilder, smsa, eller ringa min kära mor som nog undrar om jag lever)

NU;
Just nu är Pulvervictor på lektion och jag sitter i hans rum som är litet, mysigt och består av 30% alkohol, 30% Skor, 10% skit som jag släpat hit och resten pulver. Nu kom han! Om 15 minuter ska vi på Architectural History eller något liknande och lära oss om den Franska renässansen tydligen, sen på stan och köpa Halloweenkostymer och sedan till Hard Rock Café på lite LÜNCH. Ska bli mos!

next inlägg

Näsblod

Idag har jag vaknat med näsblod och:
  • Lyckats glömma bort att jag lånade ut mitt skolkort till Christine i lördags, men kommit med bussen gratis ändå.
  • Varit på Swedbank och fixat så mitt studiebidrag kommer till mitt konto.
  • Varit på Nordea och växlat mitt gamla studiebidrag till pund. 50 jävla spänn skulle dom ha för det.
  • Köpt Push-instrumpbyxor på Lindex
  • Köpt varma strumpbyxor på H&M
  • Köpt 3-pack asdåliga strumbyxor på H&M, MEN någon tattarjävel hade tagit två (SNÄLLA 20 spänn? ska man va dum i huvudet och sno saker kan man väl sno något värt) av dom så det var bara ett par när jag kom hem<3
  • Köpt ny pälskrage eftersom jag tappade min gamla på Fokus eller Norrhallen eller whatever i förrgår
  • Vart hos Optikern och skaffat endagslinser för en månad.
  • Varit hos skomakaren och lämnat in OCH hämtat två par skot för omklackning. Han vid Vatra är så jävla gullig. Jag kom dit kvart över nio (glömde såklart bort att ställa om mobilklockan) och ställde mig utanför och vinkade. Han öppnade och fixade dom med en gång! Bara 200:-
  • Packat om mitt handbagage och min resväska så det PRECIS väger så mycket som det får. Fattar inte hur det ska bli på hemvägen när jag handlat saker...
  • Blivit skitsur för Victors present har inte kommit som dom SA ATT DEN SKULLE. Nu får jag skicka den efteråt. Hur kul äreeelleeeeeeeeer???????????
Detta var jag klar med klockan tolv :S Rätt stressad. NU ÅKER JAG IALLEFALL TILL SKOTTLAND OM 50 MINUTER!
v & L
Victor & Ludde på Victors rum i Edinburgh. Skype, duvet.

Choker

Choker jag sydde precis, tänkte ha den när jag ska på en av Halloweenfesterna i Skottland. Men jag vet inte riktigt.. Haha. Vet inte vad jag ska va än, och åker ju imrogon. Lite tight. Den är ju stilig och så, MEN sydd av... Ett par vidriga spetstrosor/kjol som jag fick med när jag köpte en korsett en gång (oanvända, haha..) och hjärtat är från High School Musicaltrosorna Ylvis köpte till mig i Ungern. Kedjan är.. jag vet inte, hittade den på marken hos mamma tidigare idag och sen en skinnbit. Kanske man inte gissar när man ser den... Miljövänligt återanvändande av tyger, minsann!

Nu äre packa det sista, och tvätta håret. Imorgon blire Stockholm för mig och sedan Edinburgh till Victor! RÄTT pepp. Skriver om det sista från musikfestivalen när jag är där ;D

MUSIKFESTIVALEN SLUT - "Du" på andra plats!

Nu är musikfestivalen slut för i år, och för mig: för alltid. Det känns ASTRÅKIGT att gå ut och inte gå MoP längre sen till sommaren, det har varit så JÄVLA SKOJ. Hela dagen och veckan har vart störd och rolig och nu är det dags för helgalen klassfest för Mop 3 A & B. jag är VÄLDIGT partysugen.

Stort grattis till Moa och hennes ensemble som tog hem första platsen och även en plats i Talang. Bert var väldans förtjust, haha. Min pappa svängde förbi Norrhallen och köpte blommor till mig när vi kom till skövde, glömde såklart ta bort prislappen, gulligt. Nu ska jag kila över till Lullis och shota lite Minttu och såntdär som man gör.. wihi PEPPA! Stämningen lär va RÄTT hög ikväll.

Musikfestivalen - "Du" vidare till final!

Music and Productions MUSIKFESTIVAL - FINALEN: Lördag 18.30. Inträde 80;-
MISSA INTE!!!


Köp biljetter via www.musicandproduction.se eller kontakta mig!

Kort film från vårat inte helt problemfria genrep igår. Jag var inte helt bekant med koreografin och ljudet suger nu, men helvete vad roligt det var att spela på kvällen sen! Och ännu roligare blir det på Lördag, då äre final!

Vår ensemble är från vänster: Eric Johansson-Gtr. Richard Jansson-Gtr & Sång. Felix Rajamäki-Bas. Gustav Lindqvist-ackgura och Fredrik Jansson på trummor. Jag, Andrea & Mitchie som doa!


Startfältet i låtordning på Lördag:
1) Du - Eric Johansson & Rickard Jansson
2) Let Go - Frida Bredelius
3) Laws of the mammon - Johan Björkman
4) Walking down the streets of love - Jacob Stenseke
5) Still Beautiful - Hanna Leijon
6) Where the dreams come true - Filip Lindholm & Cecilia Kallin
7) Storylife - Anna Åberg
8) Time is over - Moa Johansson
9) Wow - Jacob Stenseke
10) Til the end - Anna Åberg

Det är sjukt, det är bara typ TVÅ låtar jag inte klickar med, alla andra tycker jag faktiskt är mer eller mindre bra! Det finns nummer ni inte FÅR missa. Jag har ju vart rätt tårögd till vissa låtar under genrepet, haha..
KOM FÖR FAN ;D

MoP:s andra kval till Musikfestivalen 2oo9!

Utslagen Mitche väntar på soundcheck.

Dagen började tungt. Jag vaknade sjukligt cepematt i hela kroppen och mina muskler lydde mig typ inte. Satt i min nya stora säng och sminkade mig och orkade nästan inte lyfta händerna. Obehagligt. Jag har väl spänt mig mycket det senaste antag jag, man märker det inte ens för att man har så jävla kul. Men jag får INTE bli sjuk till lovet och finalen och Skottland och allt.

Vi skulle vara på Focus 8.3o, men jag åkte till Skara och mötte upp delar av min ensemble på MoP för att öva lite stämmor runt klockan tolv. Våran soundcheck var ändå inte förens senare. Låten vi kör är väl en Gyllene tider/Jimmy Jansson-liknande låt skulle jag nog säga. Inte alls min grej egentligen... att se asglad ut och vara dansande doaflicka i färgglad klänning är inte riktigt det heller, men helvete vad kul det är.



Bilder och filmer från resten av dagen som bestod av övning, finslipa danssteg och massa väntan. Haha Louise är assöt och Gustav... virkar.


jonas
Jönascooldudebabyrocker. Vi väntar på insläppet och Jonas på sin beställda cola som var en del av den kollektiva, och vad jag hörde stora, beställningen som gick vidare till Donken. Det tog en evighet, men så befinner vi oss också i Skara.

mf njuter
Bästa Stina som varit asduktig båda kvaldagarna och fixat på scenen med allt man kan tänka sig till vänster & till höger illustrerar Jonas "Ultimata minen av njutning" under en massage av Johanna.

mf
Kaos. Nerver.
gustav
Gustav. Vi slog oss ner för att titta på de första bidragen.

mmm
Och så vare dags igen!



Bästa på hela dagen var när jag smet iväg på toaletten mitt i föreställningen och på vägen tillbaka så krockar jag med Ylva som sagt att hon inte skulle komma! hahah jag blev ASGLAD! Malin och Leone var med också. Vi tog bussen hem efter allting och jag kom hem till ett sovande hus och en burk med MOCKARUTOR!!!! (visserligen bara kanterna..). Det var så JÄVLA göttttttmos. Efter det begav sig jag och Ylva ut på... obehagliga äventyr i pyamasbyxor och alla möjliga fula kläder. Vi kom hem runt två? ajabaja.
bussisbajs


Music and Productions första deltävling, Musikfestivalen 2oo9!

musikfestival
Jonathan tittar på soundchecken. Endel låtar är jävligt grymma.

8.30 skulle folk infinna sig på Fokus i Skara. Det ligger en bit ifrån stationen och vi gick igenom pissväder för att komma dit, jag med ett stort hål på tån i min sko. WHÄÄÄkallt.

Vi satt ett jävla tag och bara degade, FRÖS, och tittade på de olika bidragen som körde igenom alla låtar tre gånger. De som inte skulle tävla idag, utan imorgon, blev indelade av vår kära mentor Elin med militär precision i olika grupper och jag och Louise hamnade i dekoren.

Vårt bidrag till musikfestivalens uppbyggnad denna dag var alltså att klä lådor i silverpapper, ärofyllt uppdrag! Jag och Louise gjorde två stycken. Lådorna skulle användas till röstningen senare på kvällen. Det kan anses vara ett simpelt jobb, men det krävs en viss skicklighet som få besitter... Vi hängde även upp tejp i en lampa där det fastnade några människor, tyvärr var det mest Louise som trasslade in sig.

scen fokusfokusm.flådorgitarrlärare

På det sista kortet försökte jag i evigheter med att ta kort på Martin och hans imponerande stapel med magiska silverlådor, men den mystiska typen på bilden (som är en ny gitarrlärare på MoP av vad jag hört ryktesvägen..) förstörde hela tiden genom att komma och plocka bort lådor och busa på alla möjliga sätt. Jag gav upp. Min kamera gillar INTE mörka, mysiga ställen. Synd att jag mest rör mig på sådana platser.
pizzapizza
Efter livslångt lådfixande och akutrep på MoP med läskig koreografi som jag ska lära mig tills imorgon, gick vi för en pezza på Roccos. Louise joinade efter ett tag och vi taggade ner med varsin Tuborg. Jonas och Björn ser mysiga ut där bakom Louise... Vi vandrade sedan tillbaka (den LÅNGA regniga, men mysiga) vägen till Focus för att titta på Music and Productions första kvaltävling till Musikfestivalen 2009.
baby come on
Nästa kval: Imorgon, Onsdag. 18.30. Kom dit förfaen. 40 ;-

JohanBrokenribman

Det är inte alla som stoppar in Pommesen i ugnen och sätter på värmen samtidigt.. Men han lyckas ändå. Jag gjorde asgoda hamburgare med extremt mycket krydda.. på ena sidan. Vi sitter nu och lyssnar på "Fly on the wings of Love" som nu byttes ut mot Lejonkungens "One of Us". Väldigt fridfull stämning. Jag känner mig lite mystisk.. Disney Characters – One Of Us.

Nu ska Johan vila sitt brutna revben från i torsdags och jag ska tvätta håret och titta på the L Word! Imorgon börjar kvalen till Musikfestivalen i skolan. Det är på Fokus i Skara, tror jag, har lite dålig koll. Min ensemble spelar Richard & Errkans låt "Du". Jag, Christine, Mitchie och Andrea ska köra till och vara sådär glada och grejer. Ska bli skojsomfaan! Förra året var jäävligt roligt. Vi kom trea med Fredrik Palms låt "Can you feel the night" som är skriven till hans band Cabinett. Äckligt kul.


It don't really matter. Black Stanzan.

Stanzi Menfreya svart hår
Stanzi menfreya blackhairrStanzi Menfreya Blackhair 091017
För första gången på tio månader kan jag lyssna på Chinese Democracy. Det är så JÄVLA bra. Jag har alltid fått SERIÖS fysik smärta i bröstet när jag gjort det innan. Nu var jag så jävla cepebäst i torsdags och gjorde en grej jag borde gjort för så jävla länge sen och nu är det mer "it don't really matter". Citat från Chinese Democracy, så jävla fyndig! Jag NJUTER. Guns N' Roses – This I Love : man KÄNNER smärtan. SÅ in i helvetes jävla bra låt.

pineapple express
Joel Kinnaman, längst fram (JOHAN FALK) & James Franco, t.h. (PINEAPPLE EXPRESS)

Idag vaknade jag hos Alexander i Skara efter en rolig ölkväll på Enjoy och Ohlins och var asparty. Han varken besvarade mina estatiska känslor eller uppskattade min uppvakningsmusik, så jag åkte hem till Skövde och träffade Ylvisen. Vi såg på Johan Falk, ettan och tvåan. Jag är RÄTT kåt på Kinnaman nu. Han och James Franco i Pineapple Express (bara i filmen - jag behöver hår på folk! Blir så jävla besviken när skådespelare klipper hår och inte är lika asgrymma i verkligheten som på film). Både Johan Falk-filmerna och Pineapple Express är cepebra. Kinnaman och Franco KAN ha en liten del att göra med det... Hm.


Jag har börjat titta på The L Word nu. Så jävla bra. ÄLSKAR Shane. Hon och Jessica Origliaso är lätt de snyggaste brudarna ever. Veronicas är också bra. Jag börjar se ett mönster i vad jag gillar... nej, tillfällighet.
SHANEOrigliasso
Katherine Moennig (THE L WORD) & Jessica Origliasso (THE VERONICAS)







Det ska te en riktig pussy att stanna hemma för lite (MYCKET) regn


spöregn
(LÖRDAGS) - Jag, Lullis & Robin på en JÄVLIGT våt tripp till stan. Man typ simmade fram. Vi var en vacker syn dock, vi med hår längre än en och en halv decimeter skyddade det med platspåsar. Supercharmigt och klockrent då en av dem var lila och oroväckande lik en systemkasse. Jag hoppade i vattenpölar och Lullis nojade över att hon skulle bli sjuk då hon ska sjunga lead på en av låtarna i våran musikfestival i skolan. Jag var en mycket omoralisk vän och tyckte hon var töntig som ens funderade på att gå hem.
Robin
Robin, lite mindre metal än vanligt.

Nåväl, jag hade såklart inte behövt oroa mig. Vi simmade in runt hörnet kalla men glada och satte siktet på Les Anderzóns á la 24;- som vi gillar så mycket. Vi träffade Herr Andersson själv i somras på Gurkis landställe. Åh, det var så jävla kul.
rasmuspung
Rasmus är cool på Krickelins VÅTA uteservering.

SÅ lite folk, ändå ligger Krickelin mig varmt om hjärtat. Kanske har det med namnet att göra, jag var ett STORT Blondie-fan som mindre! Eller rättare sagt, jag var ett stort fan av alla serie-pocketar som min pappa hade hemma.
WELLWELL, jag hade sköj och besegrade nästan minnesluckorna. Nästan..

Krickelinlördag?

Jag tar tillbaka. Fredagen var helt okej, jag hade nästan glömt hur det var att vakna utan att vara bakis en dag man inte behöver gå upp tidigt. ASNAJS. Videoklippen jag fick på Johan var också rätt värda. Det är regnigt ute och jag är nyvaken och hungrig, men pepp som faen. Sugen på vin. Mieheh. Vetefan vad mitt goda humör kom ifrån.. kanske Maksim :D SOLONG maddafaqua!

LAMELAMELAME astråkig fredag.

 

Fredag

Jag och Stina kom, visserligen sent, men faktiskt, till skolan imorse. Vi mötte upp Lullis i biblioteket som hade tappat bort sig och inte visste vart vi var haha. Vi gick och åt lite och gick ut och rökte(INTE JAG!!!!!!!!!!slutat, asbra. tre veckor på söndag. Måste firas), sen skuttade vi in på lektionen som idag bestod av att lyssna på en engelsman som pratade om skillnaden mellan sverige och england, rättsköj vare. Som vanligt mådde jag skitbra och var asglad (läs inte helt nykter) till ungefär klockan tre, mot slutet på spanskan där, då jag börjar må skiit. På gympan hade min kära gympalärare bestämt sig för att jag skulle springa vickis, tre mördarvarv runt en brungeggig ankdamm. Eftersom jag har världens bästa kondition gick det asbra.

Dirr hem och sova efter spanskan för att jag skulle orka med, vad jag trodde, en askul kväll. Men nej, alla är aslame och tänker inte gå ut och jag har tappat bort min mobil med alla nummer så jag kan inte ringa någon typ. Jag satt hemma och segade till nio nångång och då kom Johan och Pontus och hämtade mig och skjutsade till Mike. Däre vare fölk och väldigt onyktert. Jag var så FRUKTANSVÄRT sugen och inställd att gå utoch ta en öl, så besvikelsen var enorm när jag insåg att alternativen var att stanna, gå hem eller gå till Voda ensam. Jag gick hem åt microägg, macka och äpplekaka. Jag tog ut mina agressioner över Johan på vägen hem. Han var full som wahlllabalalalaa. Han sjöng för sig själv. (se video längre ner)

Imorgon blir det Krickelin! Lullis har LOVAT.

Lullis, Robin & Bella

Nathalie och Johan

 

Stanzi på fest hos Mike

Eddie, Alex, censurerad  Johan & Jag som blåser på en av såpbubblorna som fanns kanske...?


Min och Johans vandring hemåt från Mike resulterade i några extremt fina videosar. Här har vi Johan Aronsson när han är som minst heterosexuell, gott folk:


He might just kill me.

lebblullis (aka Peddo-Lollo)

Torsdag

Ojoj. Gårdagen var askul och jag blev som förutspått väldigt berusad. Ciderna var outhärdligt söta efter ett tag. Jag och Ylvis orkade inte ta oss till förfesten så vi satt i mörkret på hennes bakgård i en hammock. Hemskt trevligt var det. Höjdpunkten var när hennes pappa kom ut med en pannlampa för att täcka över växterna med ett täcke så dom inte skulle frysa. Några cider senare skuttade vi jävligt glada ner till Husaren och gick lite sådär vadsägerman apeshiit! Lullis och alla var redan där. Det var tydligen något liveband som skulle spela. Det missade jag såklart. Jag har så svårt att hålla reda på migsjälv ibland.
Gustav

På bild har vi mästerverket "Ylva i Hammock". Den begåvade fotografen är jag själv. Till höger har vi en hemskt peppad Gustav på ensemblelektionen (torsdagens enda lektion, det är göttkött). Musikfestivalen är snart och vi ska spela Eric & Richards låt som är ett riktigt svängigt Jimmy Jansson-liknande stycke. Jag och Christine (& Mitchie?) ska vara asnaajsa Doaflickor. Haha. Kommer bli rörande vackert! Nu ska jag göra mig iordning assnabbt, en asfull Johan och Pontus kommer tydligen hit och hämtar mig. Till mike och förhoppningsvis får jag med mig någon ut, jag är rastlöszssssssss

Torsdagshusaren 1/9



Denna gången ska jag inte ha total minneslucka, slå ut delar av mina tänder eller vara allmänt odräglig. Det ska bara bli så lagom att man står där runt halv två och skriker med i exempelvis denna låten och är allmänt lycklig och asnöjd med livet(kvällen). Önska mig lycka till. Det blir cider ikväll för omväxlings skull. Baba kommer snart hem med Max-mat och sen drar jag över till Ylvisen. Nu ska jag göra mig iordning. Det är mörkt ute redan. SJUKT.

2oo7. Jävlar vad saker förändras på tre år.

UKM 2007
Här tävlade vi i UKM-finalen i Lidköping med Sara, Julia & Tejp i vårat band "trashJack". Jävligt roligt var det, och jävligt länge sen. Vi spelade våran låt "Sell my soul" - Lullis i röd lackkorsett! Haha, fan vad jag älskar oss. Vår första låt vi uppträdde med i Helenaskolans gympasal. Väldigt fin historia.


"Sell My Soul" - (Balladen om cykelpojken)
I don't give a damn about your girlfriend
and I don't give a damn about you
but you're in my head
and I'd rather be dead
than to stop thinking about you

You're one of these confident persons
that really only care abput themselves
but when you pass by
it's always like I am high
Honey, just help me break away

*I would sell my soul to the devil
just to get one night with you
and I don't really care
if all the others would stare
Cauze I love your bike
Yeah

You're guitar has the coolest fucking sound
you know everything about every band around
your hair like a dream
you have the nicest face that I've seen

But you don't even look at me at all
And you're talking to me like you were talking into a wall
You think I wanna sing this song?
No I wanna say bye, so long!
But baby, baby, yeah

*I would sell my soul to the devil
just to get one night with you
and I don't really care
if all the others would stare
Cause I love your bike

No I didn't say I want you to say that you wanted me
Cause I never want what I can get
Didn't think that you really meant it
until' someone else told me
and now babe - It's too late, oh
It's too late - Ohohoh yeah

*I would sell my soul to the devil
just to get one night with you
and I don't really care
if all the others would stare
If I just got you

Av: Lullis & Stanzan, 15 år.

-AW, how cute. Faktiskt. Vi ska börja spela lite smått igen. Det är vårat projektarbete; skriva låt, spela in i studion och spela in musikvideo. Ska bli fett jävla sköj pulver. Jag ska försöka få Lullis att ta på sig lackkorsetten igen.. Nu ska jag sova och imorgon är det ensemblelektion & sedan Torsdagshusaren. Äntligen.


Här har vi random bilder från sommaren 2007, sjukt bra sommar. Mest från Peace & Love, när vi sov utanför Mötley Crüe, UKM regionsfinal i Lidköping & såklart bilder från Skövde.
dödlig fotbollsmatch 2007Lullis aka fd Stanzi & Lullis2007StanzanMichael Monroe & LiahP&L 2007Jenna, Liah, Stanzi & Lullis200720072007Peace&Love 2007


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0