joder

stanzi
nadie me puede curar? Cuando cierro los ojos
todo mi mundo da vueltas. bb.

"Ett och ett halvt år, längre kan man inte vara förälskad menar forskarna.

– När man är förälskad går kroppen på högvarv. Hjärnan utsöndrar massor av kemikalier som bland annat gör att vår förbränning ökar. Det orkar inte kroppen hur länge som helst, säger Gunnar Bjursell, professor i molekylärbiologi vid Göteborgs universitet."

hm....ja, det har man ju hört. efter ett och ett halvt år börjar alltså båda bli småfeta och normala igen.. Dags att börja work on a plan para pararlo. idag såg vi pans labyrint och den var jättehemsk och sorglig. skitstor säng med fin kudde. jag är yr i huvudet och ska upp snart men jag var tuvngen att skriva så jagkom ihåg en grej

 


 

jag älskar martin rydlinger även fast älskar är ett konstigt ord som inte beskriver grejen så bra

 





Ü&B, Avatar o. Livingroom

Jag hittade idag stunden då min assssssnygga pojkvän och jag fick våra agentnamn. Då kände vi inte varandra så värst bra. Eller alls egentligen... Det var en helig stund ändå, det kände jag på mig. Hela könshår/pubisgrejen kanske är lite svår att förstå, men det var väldigt logiskt just då: 090312

På torsdag ska vi gå på Avatar i 3D, den har EN visning i Skövde och eftersom båda vi bara såg filmen på vanlig bio när den visades och den var cpawesome(pluuus att jag faktiskt pratade om att jag ville se den i 3D dagen innan vi märkte att det var möjligt) så ska jag försöka att inte stressa över att jag har mitt livs första högskoletenta dagen efter! Haha. Den är i Allmän grammatik på Spanska och jag och Andrea ska läsa asabra innan.




Klockan 8:00 imrogon ska jag och Andrea träna på Livingroom! Jag är superfärsk medlem och mina för tillfället värkande, knappt existerande, muskler är att jämföra med zombies som fram tills nu trott att de var döda forever. ICKE! Nu ska dom bli åtminstone lika alive som när jag var liten och klättrade i träd och härjade med en apas smidighet... Vi har varit på Zumba, askul med latinomusik som passande brytning när vi pausar i vårt spanska-verb/ordklasser/historia-studerande för att träna! Jag är taggad på att prova box nästa vecka också. Fajtas! Stället är jättefint. Nu ska jag lägga av med att googla runt på vad jag ska köpa för mineralsmink(det gör mig galen och förvirrad med alla kabuukies och primers) och soova utan att blöda näsblod för första gången på tre nätter. Nighttttttttttttt.

Photoshop

Jag visste väl alltid att jag skulle tycka att photoshop var roligt.. Bilden är tagen i förrgår innan jag drog till Martin för en torsdag kväll-lördag morgon innehållandes Benjamin Button, Skaldjur och photoshop till mig! Vi låg i hans säng och jag försökte lista ut vad lager användes till medan han tittade på sin vännerbox. Vi får se hur lång tid resan från nuuuuuuuuubie till progirl tar. Photoshop har ätit upp mina läxtimmar.

stanzi
Klicka så blir bilderna asastoraa. Jag spegelvände och gjorde hela dimman-på-vattnet-i-den-läskiga-skogen-grejen flera gånger för jag råkade lägga all historik i papperskorgen... typiskt. Nu ska jag läsa spanska, äta toast och göra mig iordning för kvälla!
redstanzi

Haha, förresten kom jag på att jag hittade min kamera som har varit pårlöst försvunnen i några månader. Det kommer eventuellt firas nångång. Kanske med uppladdandet av bilderna jag tog på Martin igår efter att ha målat honom i skägg och mustach.. mähäh.


Ultimate!

stanzi menfreya

the toys are back in town

3d
Martin är ett gammalt inbitet och troget fan till Disney's Toy Story. Så när premiären för den tredje filmen närmade sig laddade vi med att se de två första filmerna först. Jag har aldrig haft Toy Story hemma som liten och har tyvärr inte kunnat bekanta mig med Evil Dr. Porkchop, Woody och El Baazo innan, men nu efter att ha sett den tredje filmen i 3D, druckit ur en läskmugg med en Jessie-figur på och skrattat högt, blivit arg och näästan gråtit av filmen i en asmäktig scen mot slutet så får jag erkänna att Martin hade rätt. Toy story-triologin är rätt värd att se!


Se den i 3D, så snyggt! Shrek 4 i 3D var också suupernajs! Lyssna på Toy Story-soundtracket och bli på asbra humör. Jag älskar Disney.
"Jag är din bäste vän"

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0