Visby vecka 28.

 

Vecka 28 följde jag och Martin med min familj till Gotland. Jag har neverever vart där förut så när de frågade om vi ville med och bo i min morbrors lägenhet där tänkte vi lite varför inte? Visby var asmysigt och filmerna på färjan sög.


Vi cruisade runt i Martins bil och lyssnade på Alejandro på Fårö. Vi var även på Tofta stand, där Martin körde in i en bil när han skulle parkera, blev attackerad av mina småsystrar, nedgrävd och omvandlad till sjöjungfru med grönt slajm i håret, och Kneippbyn med vattenrutchkanorna och originalhuset från filminspelningen av Pippi Långstrump.


Alla kvällar utom en, när vi chillade hemma och tittade på Morden i Midsummer och dokumentären om killen som trodde han var en björn, var vi inne i Visby och tittade på ruinerna(ruinen där jag och martin står och tittar in genom gallret hade jag tänkt att ha som reservplan ifall det inte går i lås att jag får gifta mig i Notre Dame). Vi fikade asgoda chokladbollar och nattkaffe på Bageriet och såg mina nu före detta klasskompisar i Timoteij som råkade spela på ett uteställe med något krångligt namn en kväll när vi var där.


Visby var asabra.

gotland

stanzi martin
menfreya
stanzi martin
sjöjungfru
blää

visby

ohohpusspusswihidivig

hoho


hoho

stanzi martinstanzi


Stanzi Menfreya

Stanzi Menfreya
Stanzi Menfreya
Stanzi Menfreya
Stanzi Menfreya
Stanzi Menfreya
Stanzi Menfreya

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0