could I risk it if I just got you

ros
i really really miss my superawesome boyfriend. wuuuhuh, i skrivande stund fick jag ett sms om att han sitter i Berlin på ett fik och dricker kaffe. Kanske borde överväga att ta på mig något annat än pyamas och att göra något såntdär.. nyttigt istället för att sätta på one tree hillavsnitt nummer fyra för dagen. Eller så utnyttjar jag situationen, stiger  in i lidande-poet-rollen och skapar ett mästerverk runt ämnet olycklig kärlek. neeej just det, jag har ju redan gjort det. olycklig kärlek är soo last year eller stanzi06

(070809)



Musikfestivalen 2010

musikfestival
mop
mop
Musikfestivalen på MoP 2010, mån, tis & ons! Martin spelade och Björn och hans låt var bäst men kom trea. Min kamera är inte asgrym. Roligt!


wasp

stanzi menfreya
den här kvällen kom jag på igen att jag älskar wasp. jag glömmer bort det hela tiden. jag borde ha läst igenom några dokument och sovit astidigt för mitt tåg till göteborg går tio i sex imorgon. istället råkade jag hitta en gammal snusdosa i min skinnjacka. så jag tog en rape, lyssnade på wasp och tog massa töntiga kort istället. det var göttt men jag kommer neverever börja snusa igen. wohoo.

utkiksplatsen på Billingen

berget
Detta är Skövde från utkiksplatsen klockan ett på natten. Chocken då staden härifrån ser ut som en där det faktiskt händer något på nätterna var, som Robin skulle sagt, brutal! Längst ner blev det skarpast och bäst för då ställde vi kameran på en soptunna, haha. Jag var sämst på att hålla still eftersom jag frös så jag skakade. Men helt sjukt vad fint det var. Utkiksplatser är knasigt underskattade.

Bilderna här neranför tog vi med Martins iphone en dag då han lurade med mig till Ryds Grottor. Jag var dum och trodde att Ryds grottor var grottor.. haha, nej nej, utkiksplats! Vi gick jääättelångt på stigar och passerade dödliga giftormar och besteg mördarbackar som aldrig tog slut. Väl framme drack vi kaffe och åt bullar och tittade på utsikten. Supeeeernajs. Ända tills vi var tvugna att gå ner igen.
martin
Klicka på bilderna så blir de storaaa!

Jönköping and back

hejhej
FREDAG. Klockan nio gick jag och mötte Martin på ica när han slutade jobba. Han hade köpt ohälsosamma mängder lösgodis och Red Bull. När vi gick hem till honom därifrån så började det snöa för första gången! Vi kom fram till att bara pessimister skulle kalla det snöblandat regn.

Jag hade ju gått upp klockan fem samma morgon, så vi låg bara i hans asstora säng och åt godis och tittade på hans vännerbox& asgarvade hela kvällen. Martin har en asnajs ny kamera också så han tog flera bilder på mig när jag speglade mig i hans fina spegel och fixade håret. Jag gjorde inte en enda representabel min..




Dagen efter tog vi det lugnt på morgonen, för att sedan ta bilen till Jönköping dit hans syster och hennes pojkvän nyss flyttat. Kameran var med och jag försökte förstå mig på inställningarna och ta kort genom bilrutan.


Deras lägenhet var asfin och vi landade efter en snabb rundtur i soffan, såg på dåliga teveprogram, läste en rolig bok om folk som skrivit klagolappar, bokade bord på en pizzeria runt hörnet och gick och hyrde en film efter vi ätit där. Jag åt en ägg+parmaskinka+ruccolapizza...... crazzyyyyyy. Nästa gång ska jag ta vesuvio med kebabsås igen.


Vi funderade på att sova över, men bestämde oss för att åka hem. Bilresan var skitmysig och gick knasigt snabbt. Vi lyssnade på Guns och skrålade med, jag tog kort och Martin pratade, haha.

berget
Woohoo. När vi var i stan märkte jag, superskarp som jag är, att vi åkte åt fel håll och mycket riktigt så hamnade vi på berget. Sjuuuukt. fint. Jag blev jättearg på kameran som inte tog med allt fint jag såg, det var knäppt mycket stjärnor på himlen och när Martin stod på muren såg mina ögon ett episkt picture-moment uppenbara sig. Självklart tyckte inte kameran det och ville inte ta kort.

20 minuter. Sen var förfrysningsskadorna inte långt borta och vi åkte hem and back to the biiig warmish bed.

Fonologi & Murcia


UPDATE: Denna dagen gick vi upp klockan fem för ta tåget till Göteborg och göra vår andra salstenta som denna gången var i fonologi. Det gick snabbt och jag och Andrea (happygirl i rosa på första bilden) stannade några timmar för att äta flötig buffe på Lydia's Diner och shoppa. När vi väl skulle hem lyckades vi pricka in ytterligare tågförseningar och tre timmar efter utsatt tid lyckades vi komma med ett tåg hem. Sittplatser var det ju inte tal om däremot och inmosad på golvet kikade jag igenom Andreas dator och hittade bilder från Murcia som jag laddade upp och skrev massor om. Självklart dog datorn så texten försvann, men här är bilderna! Haha.



andrea

hej
mnurcia
la manga hotell



wuhuh

i

want to be the best i can be

hon ska tillbaks annars får du med mig att göraa

bastu
basti

Chill i hammock och finsk vedeldad bastu hos Bubis mormor & morfar. Vi glömde riset för tredje gången. Efter detta  åkte vi hem och såg på mammas favoritfilm Mosters Inc med min family där de tyvärr serverade massor som jag egentligen inte orkade äta men gjorde ändå. Hemmagjord pizza och godis. carzyyyyyybra!

Jag vore så ensam om vi inte var tvååååååååå(8)
monsters
SUperawesoooooome. "
Mike: One of these days I am really... going to let you teach that guy a lesson."


Jag har beställt hem nya örhängen och hårprodukter och smiink från tradera. ÄLSKAR tradera. Örhängerna på bilden, två schwarzkopfs dust it och i.d.smink och borstar asbilligt. Redigerade detta fotot aslänge efter en tutorial på youtube om hur man klipper ut hår enklast osv för att ändra bakgrund, men sen såg allt så töntigt redigerat ut så jag gjorde en ner naturaaaaaaaalgirl
stanzi

Nu ska jag gå ner och ta kvällsmacka och kanske lite oboooy för imrogon ska jag och Andrea till göteborg på fonologilektion och jag är lite otaggad.. One tree hill och att tvätta håret kanske ändrar på det. wuhuuo!

Traderaauktioner

Har orkat lägga ut några få auktioner på tradera äntligen! Har en låda bakom min soffa för detta ändamål som fortfarande är överfull... Klicka på bilderna för att komma till auktionen! SUPERBILLIgt special sleazy price for you!


Jeanskjol med volang och Gunspatch
GNR patch

Hög kjol/klänning med Gunstryck på båda sidor
kjol

Mörkgrå korta jeansshortsmörka

Ljusgråa korta shorts med stor säkerhetsnål på sidan
shorts

Sliten svart kjol fejkskinn med volang
skinn





Amerikansk paj...

paj
Skillnaden mellan första och sista bilden är ett fint bevis på min talang in da kitchen.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0