Adagio in G minor


hittade en gammal cd med klassisk musik. stört bra

trashJack @ Youtube & Chillistajm


Nu ligger det uppe några videosar på Youtube! Det är från Younomia med Errkan och Blondie ( som nu är utbytta mot Jonas och Marcus) och låter väl ganska bra. Inte världens roligaste spelning. Vi hade inte repat någonting och jag kom hem med tåget från Åre samma morgon som spelningen. (åååh, åre<3 jag HATAR min jävlafittkamera som förstört alla bilder därifrån:( fyy..) 

Errkan och Blondie spelade inte alls på Chained eftersom vi inte hade lärt dom den och stämmorna hörs ungefär tre sekunder på hela spelningen. Men det var ganska okej ändå tycker jag., Ylvis filmade och nu ligger dom som sagt på Youtube och även vår myspaace !

Vi är feeeeeta, åkte inte på ensemblen, gjorde inte nyhetspresentationen och har inte övat nåt på fucking jävla spanskaproov som är imorgon<3 Livet 'är så underbaart

Nu ska vi till Miike. Tejpis ska köpa smokisar till Amy och jag ska gå heeem och läsaa !
image8


Sista dagen på lovet :(

Klockan är nio och jag och ylvis sitter vid varsin dator och har gjort det sen vi gick upp vid typ tree, förutom en tripp till mike, vi är så hemskt sorgliga. Jag är mätt somfan av taccos och chokladkladdkaka. Ylvis spelar I will always love you med sexåringen Connie Talbot som sjunger helt jävla stört cepebra och stämningen i rummet är heeemskt sorglig !

Igår vaknade vi hos Joel och tänkte ta oss en frukostpizza på Napoli, men det var tyvärr stängt. Vi begav oss då till Alpina och sen gick jag och ylva hem och chillade heela dan och johan gick hem. Ylvis såg lejonkungen 2 och jag lärde mig 15 spanska verb i preteritum<3 Sen gick vi hem till mig och sminkade oss och rotade i våran utklädningsgarderob. Det var skooj men vi orkade inte ta några seriösa bilder mah !

Det snöade som aset och ute på min trappa satt vi runt fyra på natten med en smokie och sörjde att lovet nu är sluut. NEEEEEEEJ till samhällsprov, svenskainlämningar, Spanskaprov, matteprov och GEMU:(::((:(

Saxofonsolo<3




image4

Hardcore Superstar @ Gbg- 1 Mars

image1
Jonas, Amanda,Julia -Erika, Amy, jag ,marcus - jag, Liah, Nathalie - hcss, crashdiet -Amy, jag - Lina, Erika
Isabellis som tagit bilderna fick tyvärr inte vara med på nån, mahah (6)






Jihiii - jag var sjukt jävla trött på vägen upp och sov med huvudet på min väska. Jag hade huvudvääärk sen kvällen innan och marcus föreslog Ipod-terapi. Det funkade tyvärr inte mer än att det var skönt att sova med musik. Tågresan gick snabbt och framme i gbg rusade vi såklart till donken! Mätta som aas gick vi till spårvagnarna och åkte till Liseberg.

Folk hade köat och grejer men efter att vi satt oss i vår obligatoriska cirkel på marken gick vi in och ställde oss vid kanten o det var heelt okej !  Bengis och dom började blanda dricka och skiit och själv råkade man betala typ 40 spänn för en utspädd öl.. Men crashdiet kom och deras preludium är så jävla braaaaa! Skulle vilja veta vad det kommer ifrån. Sen började dom spela och lagom till att tightsen började klibba fast av svett på dom gick vi ut och tog luuft och vilade öronen litet:)  Fast lite ettårs-nostalgiskt trevligt är det väl..

När vi stod ute och rökte med några random pojkar insåg jag ungefär samtidigt som jag hjärtligt stod och höll med dom om att lillasyster suger getpung att jag tycker dom är jättebra! Deras Umbrella och Nu har jag fått nog av dig är wehuuu(y) Fast inte så bra att jag orkade gå in och se dom dock..

Hardocore superstaar vad skiitbra och jocke är så jävla bäst och som  Amy och Erika förklarade för mig är Adde äckligt snygg och jag blev smått chockad över att jag inte lagt märke till detta förut! Höjdpunkten var ormeen, jag blev helt tagen. Skillnaden mellan förbanden och headline var stoooooooooor. Jag ska också bli så braa.

Efteråt väntade vi på spårvagn och grejer och jag var jätteinspirerad och glad och kände mig helt redo att börja ett nytt organiserat liv med repa,repa,repa & sy,sy,sy & träna,träna,trääna & eeh, jaa sånt som jag vill göra men inte orkar.. Jag tyckte fortfarande det lät som en bra ide dagen efter men av någon mystisk anledning har detta inte skett oftare eller mer strukturerat än innan tyvärr. Kanske krävs något band som ligger mig närmare hjärtat för sån pepping.. typ hanoi.,

Äsch det var skooj iaf och nu längtar jag efter sommar och festivaal och kiss !

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0