Vilda slummen i studion

bas
Harpunisten spelar in bas på Wild slum...

Efter min sånglektion, som jag btw kraxade mig igenom, och en asintressant musikhistorialektion om 80- 90- & 00-talets musik så begav vi oss de hundra meterna genom den fruktansvärda snöstormen till Rosers salonger för lite käk! Det var som vanligt lite mysko olika blandningar att välja på och efter att jag tryckt i mig något som tydligen var bacon och strömming så promenerade jag iväg till studion för lektion.

bäst
Gustav & Jonathan är de bästa och coolaste Bufflarna i hela världen (förutom jag)

Vårat tuffa projekt "Buffelhjord"s andra singel "PIROGEN" (som är ett dödligt grymt mästerverk till låt som handlar om pirogbak och glutenintolerans) spelas in av Gustav som hans studioprojekt och när jag lyssnade igenom min sång så kom vi på att vi missat en viktig nyckelreplik som behövdes spelas in. Jonathan hade druckit kaffe idag och var lite gladare än vanligt när han gjorde detta. Jag och Lullis får jobbiga skador i magmusklerna när vi tittar på denhär. 1:16: "INTOLERANTE!!"
<33
buffel
"Mm..Pojkar..."
bajsj
Lullis kom förbi och vi spelade in ALL hennes sång till My Illusion och Wild Slum Area! Det blev skitbraa. Jag var helt jävla slut efter första låtens inspelning eftersom jag skuttat runt och dansat hela tiden och blev klar i hjärnan igen av den första snusen jag tagit, i nyktert tillstånd, på flera månader. Inspirationen kom tillbaka dirr! Vi stannade kvar till klockan sex då Bengan kom och stängde studion. När jag kom hem käkade jag taccos och däckade med en gång. Vaknade nu klockan tio men ska lätt sova igen. Är heelt totalmosad i hjärnan. Asrolig dag.


Studioinspelning av bas & sång idag!

hihi
Sanna och Jonathan på bilden står nu och pratar med lustiga dialekter och fajtas på dödligt allvar. Idag har vi spelat in bas till Wild Slum Area och snart kommer Lullis hit så ska vi in i stora studion och spela in sång! Nu ska jag hämta mer kaffe om det finns... mieheheh. Jonathan smeker armhålor.

Polisen hade fått in min plånbok förresten!! awesomeness. tappade den i söndags för ungefär sjunde gången och hade varit tvungen att gå hela vägen till Katedralskolan i snön för att beställa nytt skolkort om det inte varit för min bästa mami som fixade allt! NU blire uppsjungning!

Nu började dom dansa pardans...

Öppet Hus på Music and Production, följt av party & dygnande.

ye
Gustav och Erika i studion. Vi skulle vara där klockan nio på lördagsmorgonen och ha en mixgenomgång med Emil istället för Bengan som skulle ta hand om besökare (som givetvis inte dök upp medan vi var där, förutom några enstaka). Det var intressant somfan och jag fick reda på massa grejer som är bra att veta tills när jag ska börja mixa Wild Slum Area! Vi drack kaffe och skrattade, studiolektionerna är äckligt roliga.
pizza roccos
Vi fick varsin gratis pizza på Roccos! Moosigt gott, även om det pajade min 1-månads-diet...
mop
Sen gled jag tillbaka på de isiga gatorna till MoP för att spela med min ensemble "Interstellar Project". Vi körde Rock Steady, I want you back, Do you love me & Bad Romance. Kaos men roligt!
redigerad
HAHA, Isabella kände sig hungrig så jag rådde henne att köpa något ur vår automat och hon köper då en sportlunch. När hos mosat i sig halva blir hon helst plötsligt blek i ansiktet och tittar förskräckt ner på den när hon inser att hon faktiskt också går på diet. Vanans makt Isabellis...
spela
Lullis taggar innan deras spelning! Hahaah bäbis
kust lundholm
Våran bästaste ensemblelärare Kurt Lundholm var konfrencier!

cool
Efter att Lollo och resten spelat klart stannade vi kvar för att rigga ner och som de mönsterelever vi är försökte vi till och med ta oss an diskmaskinen och alla muggar! Det gick väl iof åt helvete när vi tyckte vi var smarta, miljömedveta medborgare och valde "bio"-intällningen som tydligen tog flera timmar, men det är tanken som räknas...

Jag tänkte nöja mig med att rulla kablar och bära ner keyboards när min förra ljudteknikslärare Andreas Karlsson ropar på mig och pekar på två enorma subbar som stod på varandra och gav mig order om att ta dem ner till liveljud-rummet i källaren. Jag skrockade lite halvhjärtat åt honom och insåg efter nån minut att han inte alls skojade.

Det var djävulsk krångligt och jag trodde att jag skulle bli tagen av Moptomten när jag stod inmosad i den lilla klaustrofobiska hissen och åkte hackigt ner till källaren där han håller hus alldeles själv... Jag är nog modigare än jag tror.

läskigko
haha
Vi var kvar sist av alla och var rätt trötta. Stina började bråka med soptunnan som inte ville stå upp...
kinamat
Brudarna kirrar hämtmat på Da Vinci och börjar peppa kvällen!
stina
Sen hem till Stina son bor i sådanahär skumma kvarter ungefär trettio steg ifrån skolan,.
stanzan
Sen var det 1 sjunolla cider och en vinare para moi. Slitet och gött blev det som synes. Kvällen började mysko med glada och ledsna folk och, runt klockan tolv skulle jag tro, så gick jag och Louise för att gå till Scoutstugan där det var storparty. Det hade dock fått stänga ner pga arg tant med hund hörde vi, så vi följde med Alexander och några till en som heter Arvid. Han och min klasskompis storebror har gått ur MoP några år tidigare så vi satt en tolv pers och lyssnade på forna mophistorier och lekte lekar och hade det snurrigt och trevligt.

Isabella dök upp efter ett tag och allteftersom folk däckade ifrån oss en efter en i soffor och sängar där de satt så laddade vi bara med mer kaffe! Jag och Isabella fick nog i oss en sex, sju koppar var minst. Victor var rätt duktig han med. Hur tappert endel än kämpade så var det ändå vi tre som satt och tjöta längst och skrev berättelser och hade oss fram till klockan åtta på morgonen då munken öppnade och vi gick för att käka frukost! Magen och hela kroppen var så sjukt inte under kontroll efter 26h vaken tid och jag skulle rånat ett försvarslöst barn för en vitlöksbaguett. Som tur var hade jag pengar och fick min rykande färska den lagliga vägen.

Jag, Bellis och Victor, som pigg och glad skulle till studion och hämta en bas och spela in, chillade lite på stationen och vi köpte en liter mjölk som vi sköljde ner våra vitlöksbaguetter med. Det var den tattigaste och godaste frukosten jag ätit på länge men när vi insåg att vi fnittrade som läskiga tjejer hela tiden av utmattning så drog vi oss tillbaka mot Stinas lägenhet för att sova.
hej
Alla sovplatser var såklart upptagna så jag och Isabella hävde ner alla jackor på golvet och bäddade en fin dubbelsäng. Jag lyckades roffa åt mig Lollos dunjacka, score! Vi vaknade två timmar senare, mörbultade och glada och när resten av övernattningsgästerna vaknat och införskaffat frukost a la kycklingbaguetter så tittade vi på ett "Vem vet mest"-maraton och det var mycket spänd stämning när våra favoriter åkte ut en efter en...

yeah

Vi fick slita oss med all vår viljestyrka från teven för att gå de trettio stegen tillbaka till Mop igen för att repa med Aidafora till Younomiafestivalen som ALLA måste komma på! Det kommer bli så jävla roligt!

ägna torsdagen åt läxläsning my ass

När jag, som den flitigt studerande sistaårselev jag är, satt och gjorde mina spanskaglosor ringde telefonen. Jag flinade lite när jag såg att displayen visade "Moa Johansson" och jag fattade dirr vad hon hade i åtanke. När jag svarade kände jag mig säker på min sak och tänkte: "Åhnej idag ska jag minsann vara hemma och göra läxor". Likväl lade jag på igen med en fundering om huruvida jag skulle locka eller platta håret...

BAD INFLUENCE har den bruden på mig. Bogrens ikväll. Det blir nog röj!

Igor Presnyakov - Bad Romance

Första sekunderna var mitt uttryck "ÅHNEJ" och jag skäms för det, han är AWESOME!

Vi har öppet hus på MoP på lördag och i sista minuten bestämde vi oss för att köra Bad Romance som sista låt när våran ensemble spelar. Á la Igors version, här ovan, i början och sedan mer rockigt. Det kommer bli awesome, han är så jävla COOL! Och äckligt gullig. Och asgrym på gitarr. Jag vill träffa honom. 2:57 - "I just wanna be friends" HAHA AW.

Jag ska även leada på "Do you love me" där jag gör läten ifrån mig som är mycket ohälsosamma för min röst som redan är hes... Det får gå som det går. Bara ensemblelektion imorgon, sen gör jag lite läxor och väntar på Lullis och Jonathan så vi kan repa lite till Younomia. Kött. På lördag är det party somfan i skara hos Stina. Hoppas partyhästen laddar.

Har även kommit till insikt att Lady Gaga är grym och inte bara helt störd (som iof hade vart okej med mig) när det gäller texterna. Massor med knäppa liknelser och dolda grejer som jag lätt ska forska mer i! Haha, spännande!


Igors hemsida HÄR!

50-,60-,70-tal, ståltråd & skräckrock

Stina kämpar förgäves med att förhöra Gustav...


Har varit en awesome dag! Började klockan åtta, och efter en mosig bussresa från Skövde där jag för första gången lyssnade på Opeth, och filosoferade kikandes ut genom det mörka fönstret, så hade vi MoP-tid där jag låg i Erikas knä, halvsov och lyssnade på när Kurt spelade upp olika 60-talslåtar som vi skulle kunna tänkas spela på uttagningarna till våran slutproduktion.

Hål till ungefär tjugi i tvånångång efter detta som chillades bort i cafeterian såklart. Vi käkade på Roser's där någon Robinsondeltagare tydligen jobbade och Stina oroade sig över sin obekväma situation som innebär att hon faktiskt är portad från stället vi käkar på med skolan, haha. Jag och Lullis hann även kötta lite stämmor till Younomia.

Jag kände att det var dags att välja ett Individuellt val eftersom de lektionerna började samma dag och gick upp för att snacka med Christian och kolla om låtsnickeri funkade. Ohyes! Dille Diedricson och Stefan hade den kursen och de pratade mest hela lektionen. (Jag och Lullis var förresten med om en förvirrande händelse innan som gjorde att vi kom aningen sent, under Moptomtens influens skedde detta, uppenbarligen...) HAhaha awcepe.

Jag tog bussen till Katedralskolan för att ha spanska där jag nästan somnade flera gånger. (Illa om man är sex personer i klassen) Och sedan tillbaka för att läsa till det ohyggliga provet vi har imorgon! Musikhistoria tre årtionden, yikes! jag vet inte varför jag skriver detta, men det har varit en asbra dag. Mop är så jävla pulvergöttköttmos. Och jag älskar vitlöksbröd+kinderäggschoklad+äpple som jag köper varje gång jag känner brännande hunger när man stannar i skolan till nio på kvällen.. frivilligt, heheh. Mår lite illa nu dock(käkade mer godis, och det bjöds på bullar..).

Nu ska jag sova för jag och Andrea ska till skolan tidigare och läsa till provet imorgon!! Duktig seriös schoolgirl!!(är aspepp men lär ångra mig när väckarklockan ringer...)

Jim har lite svårt för det där med att åka buss..

haha
ah behrj
jshf hhkc
HAHA,  gårdagens höjdpunkt. Stackars turk som skötte busstvätten, jag skulle bajsat påmig. Kan tänka mig att en nyvaken(full) Jim med ruffsigt hår som tittar fram genom fönsterrutan efter några timmar är jävligt skrämmande.

A home for fleas

"I'm just a hairy guy..."
mosig låt och musikal:
Nu har jag tjötat i typ ett år om att det var ett år sen jag klippte mig och att det måste ske snarast. Jag kan dock inte bestämma mig om jag ska:
  • Permanenta igen
stanzan
  • Klippa upp och ha det rakt
rakt hår
  • Skaffa löshår och ha nåt mellan rakt/lockigt:
till stanzan
  • ...eller färga håret svart:
går

Jag har permanentat mig två gånger, haft löshår två gånger, men aldrig färgat. Det var dock sjukt länge sen jag hade varken löshår eller permanent så det vore kanske gött... Men jag tröttnar så snabbt. Steg 1 blir iaf att klippa bort de 50% av mitt hår som är slitet. Jag är asrädd för frisörer, klipper dom för mycket kommer jag troligtvis hamna i en lätt depression...

...livet är hårt.

party@Moa och Emilsplace

jäger
Impulsbeslut är oftast de bästa och igår jag satte mig helt oplanerat på ett tåg till Falköping för att åka till Moa utan nån egentlig plan förutom att dricka upp det lilla jag hade med mig och fylla på med bärs sen. Moa hade även hört det ryktas att någon hade tagit med en Jägerflaska och jag blev lite orolig, jag är inte så bra på jäger. Det visade sig dock att flaskans storlek gjorde så att jag inte behövde oroa mig för att bli galen Stanzan direkt, haha.
moa markus
Klicka för större bild.

Jag fick berättat för mig att Markus var i starkt behov av en klippning då hans morsas klippning fått honom att få det fruktansvärda öknamnet "trepotten" för att håret var klippt i etapper. Jag tyckte väl inte att det såg så jävla hemskt ut, men Moa var fast besluten att supa ner honom och rätta till problemet. Hon lyckades och dagens goda gärning var avklarad. Om de elaka moppojkarna slutar retas i framtiden är dock fortfarande oklart...
rej
Musiken var på högsta volym och sladden hängde på sin plats i taket, till synes utan någon slags funktion. Min kjol sitter slappt och gött.
bäsrsbajsyemoshejfesthejbajs
Lollo och Bella joinade också lite senare. Dom och Moa drog till Dagnys (hahawah, fnissar alltid när jag hör namnet) för att komma tillbaka lite senare släpandes på några konstiga typer. Vi hade det pulvergött och framåt femtiden, efter allsång och en rejäl promenad i snön utan syfte, så käkade jag och Emil taccos och Markus njde sig med yoghurt som han spillde ut över hela golvet. Sen blev det fajt om den bästa soffan och tåg tillbaka på morgonen. Najs kväll

Halvfärdig årsresumé från 2oo9 som uppdateras när jag orkar ;D

Det är sjuukt att det har gått ett helt jävla år sen förra vintern som var det vidrigaste jag varit med om i hela mitt liv. Är assugen på att sitta och gå igenom ALLT som hänt hela året men det vore lite overkill till och med för att vara jag , haha. Får nöja mig med några få bilder och låtar från respektive månader. Hittat det mesta på min bilddagbok som jag brukade uppdatera då. Dubbla polisförhör, massa festivaler, stockholm, tunnebad och husfester - Wah vilket jävla år! :D

JANUARI

HÄNDE:
  • Nyårsafton: slutade åt helvete pga att jag var så fruktansvärt naiv och helt tagen av en kille som jag inte borde tillåtit mig själv att bli i det apatiska och deprimerade tillståndet jag befann mig i då.
  • Blev kompis med Lullis & Ylva igen för första gången på sju veckor och drack, rökte och mådde förjävligt med ändå så jävla bra igen!
  • High School Musical! Varenda jävel i våran umgängeskrets tvingades se och lära sig alla texter och låtar. Haha åh.
  • Jävla massa party
MUSIK: Sattes nån av de här på oväntat kunde jag gå från att vara asglad och skratta till att få fysiskt ont i hjärtat och tårar i ögonen på cirka fyra sekunder. Haha, låter så jävla töntigt och avlägset men det var fan sant.
Av någon konstig anledning gjorde denna mig glad och lite starkare och bestämd att ge fan i att va så ledsen:
stanzan r britney
typiskt
Jonas i bakgrunden är oslagbar...
mikepartyåparty längesen
foffis vin mtte
I Skara med Gustav i hans lägenhet för att försöka kämpa till matteprov, dagen efter, på sista bilden. Så klockren.
 bb
Deprimerad eller inte, humorn var ju på topp.

FEBRUARI
"Daddy I'm so sorry, I'm so s-s-sorry yeah 
We just like to party, like to p-p-party yeah" - var ju citatet som stämde denna månaden.

HÄNDE:
  • Tagen av polisen första gången: Efter ett par krogvändor var det nån jävla fittbrud som tyckte det var kul att jävlas och säga till vaken att jag var under 18. Poliser kom och hämtade mig och plingade på hemma hos min morsa klockan tre på natten efter mitt förhör. Mammas min när hon öppnade dörren för mig med en polis som höll i mina armar på vardera sida var inte glad.
  • Edguykonserten i Göteborg med Jim: SÅ JÄVLA AWESOME!!!!!
  • Tagen av polisen andra gången: Jag vill inte prata om det.

MUSIK:
hehe
hihiwaohmami

Åkte snowboard, med Lullis i Gbg & ensam hemma hos min mami nån vecka!
polis
Åkte fast för andra gången jao, och läste en asbra bok som heter Leklust. Helt sinnessjuk varen. Ada och Alev.
gött
Rökte ute på taket utanför mitt badrumsfönster på nätterna. Mysigt somfan vare.


MARS
HÄNDE:
  • Blev sams med Johan
  • Moa hade sin husfest mitt ute på landet som var ASKUL. Fullt med snö överallt och mot slutet gick vi upp till hennes kusiners stuga och jag blev typ släpad för det var så jävla halt. Så jävla mysigt.
  • Massa mera husfester lite överallt.
  • Lullis tvingade mig att se Twilight och jag blev tagen. Hade inte läst nån bok innan.
  • Bellis födelsedag! Slutade i stripshow och galen dans.

MUSIK:
falköpong
i lokalenfilmpartaj hos markus
beautiful

APRIL

HÄNDE:
  • Bada tunna hos Moas kusiner i Falköping!
  • Chilla i Karstorp som mina vänner lyckats sätta eld på när vi kom dit. Haha så TYPISKT.
  • Arbetsintervju till Sommarentreprenörerna som jag kom med på!
MUSIK:

falköping
kläderlöshåryounomia
Sålde lite grejer på tradera, blev sugen på Ylvas röda löshårsfärg men bangade, stod i inträdet på Younomia.
veronicas
i eld och vatten
Såhär såg det seriöst ut när vi kom till Karstorp för att grilla.. Omg.


MAJ

HÄNDE:
  • Kullenfestivalen som hålls på våran skola var awesome med sjukliga mängder folk och jag blev lite för berusad.
  • Party på kollektiv i Skara
  • Liseberg med bästa familjen!
  • Lullis fyllde 18!! Första lagliga krogbesöket.
  • Kom ihåg att jag hade blogg. Haha inte seriös nånstans.
MUSIK:
18
Utklädningskläderna kommer alltid fram!
partade festvialenpapi
ojskadad
Följde med Louise på husfesten "Matchoff Open" på landet med ingen jag kände förutom henne. Hon däckar fem minuter efter att vi kommit fram, haha. Omg. Jag blev väldigt berusad och blev Peddo-Lollo fast jag inte gjorde något farligt, haha. Aow, jag hade jävligt kul iaf. Bilden till höger: ramlade ner för lång backe med stenar och brännässlor=skrapsår & blåmärken.
haha origliasso veronicas rhapody
mys
Picknickmys i fornbyn!

JUNI - vilken jävla månad!

HÄNDE:
  • SWEDEN FUCKING ROCK FESTIVAL!
  • Peace & Love Festival med resor runt om det.
  • Stockholm med Victor! (impulsbeslut, haha)
  • Jag HALKADE på ett bananskal på stan. Det händer bara inte.
MUSIK:
srf
Den oändliga resan (FEM timmar med olika tåg och bussar) mot Mellerud inledde våran SWEDEN ROCK FESTIVALRESA! Vi sov i Johans asmysiga hus en natt och inledde därmed mjukost-dieten som vi skulle leva på genom alla festivaler redan då eftersom deras kylskåp pajat.
srf
Pure awesomeness. Bellis, Lullis & Johan.
Jag.kan.inte.beskriva.hur.mycket.jag.ÄLSKAR.srf. Film och dikt, HAHA.

skola
Gick i skolan nån vecka. Aschill vare. På bilden sitter vi och käkar lunch samtidigt som ettorna hade spelning. Livet var jävligt gött. Förövrigt vare party, utechill & lite skara som gällde. Jag hade även min "Lärakänna-vecka" med sommarentreprenörerna som var mitt sommarjobb. Jag sydde skinnkjolar som jag designat själv. Länk HÄR.
s´kjol
cool vinköl bajs

Saltsjöbaden-Gurkis landställe-PEACE&LOVE
pvler
Pulvervictor med Ludde i famnen på en ö i saltis som vi tog båten till en kväll. Jag, LUllis och Bella åkte och bodde där innan vi styrde vidare mot Borlänge!

åh
Frukost på Holmen 100 meter från Victors hus.
på väg ner till badet
Vi begav oss vidare till landstället och det var asmysigt!
bellis
Bellis påväg ner till stranden!
puss
Jag & pulvervictor koncentrerar oss på grillningen.
speit ib ilen guhu stugan asfint hehe
love
Vi var påväg tillbaka till stugan lite halvbakis efter ett dopp i vattnet och Mark möter oss med cigg och hamburgare till alla? Människan är fan en ängel.
yeah
Sen åkte vi den korta vägen till Peace & Love och bosatte oss i Camp Brunk. Jag skulle kunna lägga upp massa bilder från festivalen med bilderna gör den inte rättvisa! SÅ-SJUKT-ROLIGT. Bad,pizza,drunk,allsång,smuts,langos,svett,öl,Jäger,öl&öl.
koh pa
Victor på Koh Pangan. Äckligt mysig restaurang!
klänning
I Victors rum med min nya klänning wihih

Efter festivalen kände jag mig inte riktigt redo att åka hem så jag bestämde mig för att åka med i Victors bil till Stockholm istället. Haha, ringde även min mor och meddelade detta. Sommarjobbet blev lite lidande med det var det fanimej värt. Stockholm med shopping och nakenbad följdes av nästa etapp och nästa månad:
JULI

AUGUSTI

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

Nyårsafton

ryd
Det första jag gjorde när vi kom till Ryd på förfest var såklart att lyckas sätta eld på ett fat med kräftor med min glitterspray... Brann som FAN, haha. Ibland tänker man.

Efter att ha varit i stan och fixat öl och glitterspray på förmiddagen träffade jag Ylvis och vi gick hem till mig och gjorde oss iordning. Sedan drog jag vidare till  människan under här vars föräldrar hade nyårskalas vi skulle sjunga och spela lite på för att vara snälla flickor för en gångs skull.
byår
Lullis gör sig iordning och dricker cider!

minttu
Värmde upp lite med Minttu. Bellis var kalas redan innan dom slank ner, haha.

vin
Sen fick vi förrätter och huvudrätter och allt vare va samtidigt som vi höll fina och välförberedda tal till varandra innan vi begav oss vidare till Ryd på förfest:

kalas
victor
Här var vi ett tag och det var dricka, dansa och fajtas över musiken som gällde! Det kom mer folk och runt klockan elva tog vi bussen in till stan. Jag var väldigt anti att vara på stan vid tolvslaget först, men jag blev övertalad och det var sjukt mycket folk och väldigt mysigt! Jag som hade planerat asbra med att bara köpa åtta öl och INTE bli för full hade utan att tänka smällt i mig minttushottar, rödvin och drinkar också.

Vid tolvslaget var jag alltså självklart WASTED. typiskt. Vi träffade massa trevliga människor men sen blev jag arg och började gråta över nåt i några minuter för att sen bli glad igen och följa med till Elin som hade fest. Minnet här är sjukligt suddigt och jag med min extrema förkylning började gå ner för räkning tror jag. När folket skulle bege sig mot ryd bestämde jag mig därför för att dra till Våmb istället med Hampus. Det var nog lika bra, haha.

Kameran glömde jag dock i ryd på förfesten och dessa bilder hittade jag på min kamera från efterfesten jag bangade på samma ställe. Verkar ha spårat lite lagom, haha:
rydhihiefterfest

För att vara så äckligt sjuk som jag var, och för att va så säker på att det faktiskt skulle bli tråkigt så blev det ändå en jävligt bra nyårsafton med massa oväntade händelser, haha.

Ed, Luthagård, andnöd-->sjukhus, Voda, öl, Donken.

stanzan
Bild tagen 2oo8 och en bild tagen idag. Skillnaden är ju faktiskt INTE enorm... Fortfarande aldrig färgat håret eller börjat sköta om det, ser bara lite mindre busig ut (egentilgen ser jag inte så proper ut som jag gör på kortet från idag, haha) och är troligtvis lika blek på båda korten egentligen.

Fick precis tillbaka min kamera från en mycket berusad Lullis på stan med alla mycket vackra nyårskort som jag tänker lägga upp imrogon. Jag har ingen sladd just nu.

Nyårsdagen (dvs igår) var jag fortfarande yr, men inte så  bakis. Hade sovit i Våmb där den mycket pälsiga häxkatten Tiburtius bor och vi kommer inte så bra överens. Pga att jag redan var assjuk så svullnade min hals igen och jag var inte kapabel att andas utan att låta som en döende 50+kärring som rökt i hundra år.

Denna dag skulle min familj åka till Ed och hälsa på mormor och morfar som bor hos Gun & Leffe på Luthagård. Jag får såklart inte med mig min medicin eller inhalator eftersom de hämtar upp mig direkt i Våmb på morgonen (klockan ett). Till råga på allt åker vi förbi moster Mia där det finns två hundar och käkar grillkorv. Göttköttmos, men ajabaja. Min hals svullnar igen ännu mer. 

EdBild på det sjukt mysiga Luthagård med massa små rum man kan hyra, som min moster och morbror driver.

Jag går sedan runt hela jävla kvällen och kan bara ta en tredjedels andetag för att det inte ska göra sprängont i bröstkorgen. Det går bra när vi tittar på smöriga filmer till försenade julklappar vi delat ut tidigare på dagen som Shakespear in Love & Stolthet och fördom, men när jag ska sova ligger jag bara och försöker andas, hostar och dör samtidigt som jag hoppas att det ska gå bort av sig själv. Detta hoppas jag ända fram till klockan fem på morgonen då jag inte sovit en enda jävla sekund och ger upp och väcker mamma så vi kan åka till sjukhuset.

Mamma svimmar och jag får panik och börjar gråta och kan andas ännu mindre och Michael får köra mig de 30 minuterna till Jourcentralen som ligger mitt ute i skogen. Där får jag andas i konstiga tuber och dricka äckliga saker. Klockan halv åtta är vi tillbaka på Luthagård och jag går tillbaka in i rum nummer 5 och sover till klockan tre då vi äter lunch och sedan åker hem till Skövde igen.

Min anding är nu nästan normal och jag släpps av hos Ylva för att göra mig iordning och dra till Pims och chilla. Så blir inte fallet utan vi hamnar på Voda och börjar med kaffe och slutar med Heineken och en Mariestads för mig och ett par glas vin för Ylvis. Stämningen var självklart alltför god! Träffade väldigt många trevliga människor som man för en gångs skull kanske kommer komma ihåg.

Avslutade på Donken med Chickenburger och pommes. waay too gott. Sitter nu hemma för första gången sedan nyårsafton som jag berättar om imorgon. Nu blire sova så tidigt som klockan fyra för en gångs skull. Lyckas rätt bra med kvart i sex istället. Bra jobbat!

vodastanzidhd
Ylvis badrum. Jag gör en mycket charmig min liknande screamposen, tar kort i fula-tuttar-vinkeln & är väldigt blek, sliten och har en ful klänning. Haha, men glad som fan ändå minsann!

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0