It don't really matter. Black Stanzan.

Stanzi Menfreya svart hår
Stanzi menfreya blackhairrStanzi Menfreya Blackhair 091017
För första gången på tio månader kan jag lyssna på Chinese Democracy. Det är så JÄVLA bra. Jag har alltid fått SERIÖS fysik smärta i bröstet när jag gjort det innan. Nu var jag så jävla cepebäst i torsdags och gjorde en grej jag borde gjort för så jävla länge sen och nu är det mer "it don't really matter". Citat från Chinese Democracy, så jävla fyndig! Jag NJUTER. Guns N' Roses – This I Love : man KÄNNER smärtan. SÅ in i helvetes jävla bra låt.

pineapple express
Joel Kinnaman, längst fram (JOHAN FALK) & James Franco, t.h. (PINEAPPLE EXPRESS)

Idag vaknade jag hos Alexander i Skara efter en rolig ölkväll på Enjoy och Ohlins och var asparty. Han varken besvarade mina estatiska känslor eller uppskattade min uppvakningsmusik, så jag åkte hem till Skövde och träffade Ylvisen. Vi såg på Johan Falk, ettan och tvåan. Jag är RÄTT kåt på Kinnaman nu. Han och James Franco i Pineapple Express (bara i filmen - jag behöver hår på folk! Blir så jävla besviken när skådespelare klipper hår och inte är lika asgrymma i verkligheten som på film). Både Johan Falk-filmerna och Pineapple Express är cepebra. Kinnaman och Franco KAN ha en liten del att göra med det... Hm.


Jag har börjat titta på The L Word nu. Så jävla bra. ÄLSKAR Shane. Hon och Jessica Origliaso är lätt de snyggaste brudarna ever. Veronicas är också bra. Jag börjar se ett mönster i vad jag gillar... nej, tillfällighet.
SHANEOrigliasso
Katherine Moennig (THE L WORD) & Jessica Origliasso (THE VERONICAS)







Kommentarer
Postat av: Tuggummipop

Jag vet, L word är en helt underbar serie. Too bad bara att det inte visas på TV längre, min dator är nämligen för seg för att kunna användas till nedladdning och annat bra :P och ja, Shane är snygg! Shit sicken snygg brud.

2009-11-10 @ 18:35:35
Postat av: Stanzan

oj, jag hade inte sett denna!



wah men ja det är awesome°! kanske lika bra det du, jag var helt besatt innan jag hade kollat klart alla avsnitten... kände inget behov av att socialisera mig eller göra läxor så länge jag hade min dator och l word.. haha

2010-01-20 @ 18:53:49
URL: http://stanzimenfreya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0